Ağrı'da güvenlik komite toplantısı yapıldı

Ağrı'da güvenlik komite toplantısı yapıldı

Ağrı’da, Vali Süleyman Elban ve İran’ın Maku Fermandarı Şahin Alizadeh başkanlığında 86. Alt Güvenlik Komite toplantısı gerçekleştirildi.

Ağrı Valisi Süleyman Elban başkanlığındaki Türkiye heyeti ile Maku Fermandarı Şahin Alizadeh başkanlığındaki İran heyeti Ağrı Valiliği toplantı salonunda 86. Alt Güvenlik Komite Toplantısı için bir araya geldi.

İki ülkenin müşterek sınırlarındaki güvenlik konularının görüşüldüğü toplantıya; Ağrı Valisi Süleyman Elban, Iğdır Vali Vekili Kemal Duru, Gürbulak Mülki İdare Amiri ve Doğubayazıt Kaymakamı Ulaş Akhan, Urumiye Başkonsolosluğu Ateşe Yardımcısı Nazım Akarkamçı, Ağrı İl Jandarma Komutan Vekili Gürgün Derililioğlu, Iğdır İl Jandarma Komutanı Albay Hakan Başakçı, Ağrı İl Emniyet Müdür Vekili Levent Akbaş, Iğdır İl Emniyet Müdür Vekili Necdet Çoban, Gürbulak Gürbulak Gümrük Bölge Müdür Vekili Ramazan Turan ile İranlı mevkidaşları katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Elban, "Gerçekleştirmekte olduğumuz bugünkü 86. Alt Güvenlik Komite Toplantımızın iki ülke arasındaki mevcut iyi ilişkilere, bölgelerimizdeki vatandaşlarımızın asayiş, huzur ve refahlarına olumlu katkılar sağlayarak, Ülkelerimize yönelik terör faaliyeti yürüten bölücü örgüt unsurları ile en iyi şekilde mücadele için karşılıklı bilgi alışverişinde bulunabileceğimiz bir toplantı olmasını temenni ediyorum." diye konuştu.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler