Ağrı’da hayvan hırsızlarına darbe

Ağrı’da hayvan hırsızlarına darbe

Ağrı Jandarma Komutanlığı tarafından 3 ay içerisinde hayvan hırsızlarına yönelik yaptığı operasyonlarda çok sayıda hayvan ele geçirilirken, yakalanan 8 hırsız ise cezaevine gönderildi.

Ağrı Jandarma Komutanlığı Ağrı ve çevre illerde meydana gelen hayvan hırsızlıkları kapsamında incelediği 8 hırsızlık olayını gerçekleştiren failleri yakaladı.

 

Ağrı Valiliği tarafından yapılan basın açıklamasında, Aralık 2014 ile Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleşen hırsızlık olaylarında, hırsızlığı gerçekleştiren şahısların ev ve ahırlarında yapılan aramada 177 büyükbaş hayvan ve bin 145 adet extasy uyarıcı hap ele geçirildiği ifade edildi.

 

Valilik açıklamasında, bulunan hayvanlardan 8'inin sahiplerine teslim edildiği, 169 hayvanın sahiplerinin bulunması ile ilgili çalışmalara devam edildiği belirtildi.

 

Ağrı Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan operasyon sonucu takibi yapılan 14 şüpheli ile ilgili yapılan çalışma sonucu  yakalanan 12 kişiden 8’inin tutuklandığı, 4’ünün ise gözaltında tutulmaya devam edildiği, 2 şahsın ise yakalama çalışmalarının devam ettiği  beirtildi. (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.