Ağrı'da silahlı kavga: 3 ölü, 7 yaralı

Ağrı'da silahlı kavga: 3 ölü, 7 yaralı

Ağrı'nınTutak ilçesine bağlı Yukarı Halit köyünde aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

AĞRI – Tutak ilçesine bağlı Yukarı Halit köyünde muhtarlık seçimlerinden dolayı aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında gece saatlerinde çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken 7 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ağrı’nın Tutak ilçesine bağlı Yukarı Karahalit köyünde, muhtarlık seçimlerinden sonra aralarında husumet başlayan ve akraba oldukları öğrenilen iki aile fertleri birbirleri ile karşılaşınca aralarında sözlü tartışma çıktı. Sözlü tartışma daha sonra büyüyerek kavgaya dönüştü. Silahların dahil olduğu ve aile fertlerinin karıştığı kavgada, açılan ateş sonucunda köy muhtarı Süleyman Açar (58) ile Muhammet Açar (16) ve misafir olarak köye gelen ve kavganın ortasında kalan Nurcan Taşdemir'in hayatını kaybetti.

Kavgada, Mehmet Sait Açar (25), Tefvik (64), Bişar (50), Şebap (39), Narin (5) ve Zeycan Arat (45) ile Burhan Gül (36) ise yaralandı.

Yaralılardan Mehmet Sait Acar, Bişar, Şebap, Narin ve Zeycan Arat ile Burhan Gül, Ağrı'daki hastanelerde, durumu ağır Tevfik Arat ise Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'nde tedavi altına alındı.

Olayda hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi, otopsi yapılmak üzere Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarmanın köyde yoğun güvenlik önlemi aldığı, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (Hasan Özbay - İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.