Ağrı’da silahlı soygun

Ağrı’da silahlı soygun

Ağrı’da silahlı 2 kişi girdikleri AVM'nin kasiyerlerini etkisiz hale getirip, yazar kasalardaki parayı alarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 20.30’da gerçekleşti.Eli silahlı 2 kişi ulusal bir marketler zincirinin Yenivan Caddesi üzerinde bulunan şubesine girerek kasiyerleri etkisiz hale getirdikten sonra, yazar kasalardaki paraları alarak kayıplara karıştı.

Hırsızlık anına tanık olan Ş.U. adındaki vatandaş, silahlı olan soyguncuları kovaladığını ancak yakalayamadığını söyledi.

Ş.U. olay sırasında gördüklerini şöyle anlattı: ” Biz içeride birkaç kişi ile birlikte alışveriş yapıyorduk. Birden 25-30 yaşlarında 2 kişi ellerinde silahlarla markete girip, bunun bir soygun olduğunu ve kimsenin hareket etmemesini söylediler. Yazar kasaların olduğu bölüme giderek 2 kasiyeri etkisiz hale getirdikten sonra da kasalardaki paraları aldılar. Paraları aldıktan sonra koşarak marketten çıkan iki soyguncunun arkasından kovaladım,  yalnız karanlıktan istifade ederek kayıplara karıştılar, yakalayamadım. “

Polis ekipleri soyulan markete gelip inceleme yaparak,  kayıplara karışan 2 hırsızı  yakalamak için çalışma başlattı. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.