Ağrı'da Siyer Sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi

Ağrı'da Siyer Sınavında dereceye girenlere ödülleri verildi

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından düzenlenen Siyer Sınavı'na katılarak dereceye giren adaylara ödülleri verildi.

Türkiye genelinde Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve yüzbinlerce kişinin katıldığı Siyer Sınavı'nda dereceye girenlere ödülleri okullarda hak sahiplerine verildi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından 19 Şubat 2019 tarihinde "O'nu Oku, O'nu Yaşa" temasıyla düzenlenen Siyer Sınavı'na Ağrıda 5 bin kişinin katılarak dereceye girenlere ödülleri okullar ziyaret edilerek ve kazan bazı adaylar Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesine çağrılarak verildi.

Bir açıklama yapan Peygamber Sevdalıları Vakfı Ağrı Şube Başkanı Arif Yılmaz, kaybedeni olmayan bir sınav gerçekleştirdiklerini ve ödül kazanan da kazanmayanın da mutlu olduğunun altını çizdi.

Yılmaz, Ağrı'da bu kadar çok ödül hak edenin fazla olması, Ağrı'yı Türkiye ortalaması üstüne çıkardığını belirtti.

Ağrı'dan 80 kişinin dereceye girdiğini belirten Yılmaz, "Siyer Sınavına 2 ay öncesinden çalışmaya başladık. Çalışmalarımız kapsamında Ağrı'daki okulları ziyaret ettik. Sınav hakkında bilgilendirmede bulunan afişler aştık. 4 kategoride gerçekleştirilen sınavı Ağrı genelinde merkez ve 7 ilçede onlarca okulda 5 bin kişinin katılımı ve yüzlerce görevli ile gerçekleştirdiğimiz sınavın kazananları geçen ay açıklandı. Ağrı'da 80 kişi Türkiye geneli dereceye girdi. Bu tabloda bizi mutlu ediyor çünkü bu sayı Türkiye ortalamasının üstünde." dedi.

Yılmaz konuşmasında, “Yarışlar için de çok çaba gösteren kardeşlerimiz, abilerimiz oldu. Gençler ve katılımcılar bu anlamda kitapları defalarca okudular. Onların okumaları bu adım da amacımızı ve hedefimizi gerçekleştirmek anlamında bizi de mutlu etmiştir, rahatlatmıştır. Bu törende çalışmalarının karşılığı olarak hediyelerini alacaklardır. Geleceğimizin büyüklükleri olan, bu toplumu ıslah edecek olan nesilleri yetiştirmekte yarış içinde olmamız lazım. Bu programda emeği geçen bütün kardeşlerimize teşekkür ediyor ve başarılı olan kardeşlerimizi tebrik ediyorum.” ifadelerini kullandı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler