Ağrı’da TEOG değerlendirme toplantısı yapıldı

Ağrı’da TEOG değerlendirme toplantısı yapıldı

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TEOG sınavı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı değerlendirme toplantısı yapıldı.

Kültür ve Kongre Merkezi toplantı salonunda düzenlenen toplantı, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun başkanlığında yapıldı. Ortaokul müdür ve müdür yardımcılarıyla ayrı ayrı yapılan toplantılarda okulların TEOG başarıları ve 2015-2016 eğitim -öğretim yılında il başarısını daha da yükseltmek için alınması gereken tedbirler masaya yatırıldı.

Toplantıda ayrıca Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji, Sosyal Bilgiler,  Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi ile İngilizce öğretmenleriyle 2014-2015 eğitim öğretim yılının TEOG puan hedeflerine ulaşılıp ulaşılmadığı değerlendirildi. 

Toplantıda, hedeflerinin gerisinde kalan branş öğretmenleriyle bunun nedenleri hakkında görüşülürken, gerekli önlemlerin alınması hususunda çalışmaların başlatılacağı belirtildi.

Hedeflerinin üstünde başarı sağlamış olan öğretmenlerin ödüllendirileceğini belirten Hatem Dursun, "Biz büyük bir aileyiz. Ekip ruhu ile başarıyı yakalayacağız. Müdürlüğümüzün bir vizyonu ve bir duruşu var. Bizler bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda ve kararlılıkla görevimizi sürdüreceğiz. Geçmiş yıllardaki sınav tecrübelerimizi bu yıllara da aktaracağız." dedi.

Dursun, "Biz eğer bu çocukları ailelerinden emanet almışsak,  annesi ve babasıyla geçirdiği vakitten çok daha fazlasını bizimle geçiriyorsa kesinlikle bizim bu çocuklara annesinden babasından daha fazla sahip çıkmamız gerekiyor. Burada amacımız okullarımızı birbiriyle kıyaslamak değil, tam aksine her okulumuzu kendi koşulları içinde değerlendirmek ve istenen başarıyı yakalamasına yardımcı olmaktır. Bu toplantılarla ilimizin fotoğrafını çekip yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerimizde farkındalık oluşturmak istiyoruz." diye konuştu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.