Ağrılılar katil siyonistleri lanetledi

Ağrılılar katil siyonistleri lanetledi

Gazzeli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılan Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, yaptığı basın açıklamayla katil siyonistleri lanetledi.

AĞRI – Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi, yaptığı basın açıklamayla katil siyonistleri lanetledi. Teravih namazı sonrası Ağrı Merkez Cami çıkışında Gazzeli şehitler için gıyabi cenaze namazı kılındı. Katılımın yoğun olduğu programda, sık sık tekbir getiren Ağrılılar, ‘La ilahe İllallah israil lanetullah’ ‘Selahaddin’in ordusu kafirlerin korkusu’ ‘Selahaddin’in ordusu Kürdistan’ın umudu’ ‘Hamas’a selam direnişe devam’ şeklinde sloganlar attılar.

 

Topluluk adına basın açıklamasını okuyan Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şube Başkan Yardımcısı Şaban Gökhan, küfrün tek millet olduğunu ve Müslümanları hedef aldıklarını söyledi.

 

“İsrail, Amerika’nın İslam ümmetine müptela ettiği bir veba hastalığıdır”
Batının Filistin konusunda İsrail’in tarafı olduğunu ve ikiyüzlü davrandığını ifade eden Gökhan, “Bugün Amerika, Fransa, ve Almanya, israil’in yanında yer alıyor. Yapılan soykırımı görmemezlikten geliyorlar. İsrail, Amerika’nın İslam ümmetine müptela ettiği bir veba hastalığıdır. Ey Müslümanlar bize ne oluyor, biz neden Filistin’e sahip çıkmıyoruz. Biz niye Selahaddin Eyyubi’nin, Şeyh Said’in yolunu takip etmiyoruz. Kudüs’ü kurtaracak, Aksa’yı özgülüğüne kavuşturacak, gözyaşını dindirecek bir Selahhadin’e ihtiyaç vardır. İşte o Selahaddin inşallah bu topraklardan çıkacak.”dedi.

 

Filistin mücadelesine sahip çıkılması gerektiğini dile getiren Gökhan, “Filistinli Müslüman kardeşlerimizin vermiş olduğu bu onurlu mücadeleye sahip çıkmamız lazım. Dualarımızla onların yanında olduğumuzu dünyaya haykırmamız lazım. Amerika ve işbirlikçileri çok iyi bilsinler ki Selahaddin’in torunları onların oyununu bozacak ve korkulu rüyaları olacak inşallah. Her zamankinden daha çok bir birimizi severek aramızdaki ihtilafları bir tarafa bırakmamız lazım. Bizler Muhammedileriz Hz Muhammed’in ümmetindeniz. Ve küfre, siyonizme karşı birliğimizi pekiştirelim ki bu küfrü yer yüzünden silip atalım.”ifadelerini kullandı.

 

Daha sonra Mustazaflar Cemiyeti Ağrı Şubesi Köy Komisyonu Başkanı Molla Abdulbari Dursun, Kürtçe bir konuşma yaptı. Aksa’nın Müslümanlar için çok önemli olduğunu belirten Dursun, Müslümanların Selahaddin Eyyubi gibi küfürle mücadele edip Mescid-i Aksa’nın kurtarılması için çalışması gerektiğini ifade etti. “Mescid’i Aksa bizim için mukaddestir.” diyen Molla Dursun, “Melun israil ve şeytan Amerika iyi bilsin ki Selahaddin Eyyubi nasıl ki küfürle mücadele edip onların dersini verdiyse, inşallah bizler de onların derslerini vereceğiz ve mazlum Aksa’yı kurtaracağız.”şeklinde konuştu.  (Ömer Adıgüzel/M. Ata Aydemir  - İLKHA)
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.