Ağzı açık logar tehlike saçıyor

Ağzı açık logar tehlike saçıyor

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde cadde üzerinde bulunan logarın kapağının kırıldıktan sonra üstünün açık kalması yoldan geçen vatandaşı ve çevre esnafını tedirgin ediyor.

Ergani’nin en, işlek caddelerinden Kurtuluş caddesi üzerinde bulunan logarın kapağının kırılması çevre esnafını rahatsız ediyor.  Hem lagardan çıkan kokudan hem de yolda geçen insanlar için tehlike arz etmesinden dolayı rahatsız olduklarını söyleyen esnaf belediyenin duyarsızlığından dolayı da tepki gösterdi.

 

“Belediyenin bu sorunu halletmesini istiyoruz”

Belediyenin yapması gerektiği işi vatandaşın yaptığını belirten çevre esnafı “ Uzun zamandır bu logarın kapağı kırılmış. Gördüğünüz gibi lagarda işlek olan bir yolun ortasındadır. Buradan geçen araçlar ve yayalar fark etmediğinde lagara düşüyorlar. Kokusu da bizleri çok rahatsız ediyor.  Belediyenin bu sorunu halletmesini istiyoruz. Belediye çalışanları yoldan geçiyorlar ama hiç umurlarında değil. Biz kendi imkânlarımızla gelip giden araç ve yayaların güvenliği için lagarın ağzını araba tekerleği ile kapatıyoruz.” şeklinde konuştular.  (Veysi Demirci-İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.