Ahmed Bahr: Siyonist işgalci beyaz bayrak kaldırmalı

Ahmed Bahr: Siyonist işgalci beyaz bayrak kaldırmalı

Filistin Meclis Başkan Yardımcısı Dr. Ahmed Bahr, işgal rejiminin Güvenlik Kabinesi tarafından ateşkesin 24 saat uzatılması kararı alınması hakkında yaptığı açıklamada işgal rejiminin beyaz bayrak kaldırması ve Gazze saldırısının başarısızlığını ilan etme

GAZZE - Dr. Bahr konuyla ilgili açıklamasında, "Siyonistlerin Güvenlik Kabinesi, birkaç saatlik ateşkes uygulamalarını tekrarlama yönünde açıklamalar yapacağına beyaz bayrak kaldırsın ve Gazze saldırısının başarısızlıkla sonuçlandığını ilan etsin." ifadelerine yer verdi.

 

İşgal rejiminin Güvenlik Kabinesi (Kabinet) adı verilen güvenlik ve siyasi konularla ilgilenen bakanların üye olduğu küçük kabine kurulu dün akşam saat 20.00'de insanî amaçlı ateşkesin süresinin dolmasına yakın telefonla oylama yaparak süreyi dört saat uzatma kararı almıştı. Uzatma süresinin dolmasına yakın da olağanüstü toplantı düzenleyerek süreyi 24 saat daha uzatma kararı aldı.

 

Hamas, işgal rejiminin bu uzatma kararlarını ittifakla değil tek taraflı aldığını duyurarak kendisi için bağlayıcı olmayacağını; işgal güçlerinin Gazze sınırlarından tamamen çıkmasını garanti etmeyen ve can korkusuyla evlerini terk eden Filistinlilere evlerine dönme güvencesi sağlamayan ateşkesin itibarı olmayacağını bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler