Ahmet Demirel, Diyarbakır Sağlık-Sen Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Ahmet Demirel, Diyarbakır Sağlık-Sen Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Ahmet Demirel, Diyarbakır Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olduğunu duyurdu.

Diyarbakır Öğretmen Evinde basın açıklaması yapan Ahmet Demirel, Diyarbakır Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olduğunu kamuoyu ile paylaştı.

Sağlık alanında 10 yıla yakın idarecilik yaptığını belirten Demirel, 2002 yılında Sağlık-Sen'e üye olduğunu 2004-2012 yılları arasında Diyarbakır Sağlık-Sen Teşkilat Sekreteri, 2012-2014 yılları arasında ise Diyarbakır Sağlık-Sen Başkan Vekili olarak görev aldığını anımsattı.

"Sendikalar kurulduğu ilk günden günümüze kadar geçen zaman içerisinde üyelerin hak ve menfaatlerini koruma ile ilgili önemli kazanımlar elde etmiştir." diyen Demirel, "Ülkemiz genelinde üyeler açısından sendikaların çeşitliliği temsiliyet noktasında üyeye tercih sunduğu gibi sendikalar içerisinde de yönetim anlamında bazen yarışlar olması gayet doğal bir süreçtir. Bu bağlamda daha iyi yönetim, daha iyi temsiliyet gibi konularda yarış yapılmaktadır. Biz de bugün burada sizlerin huzurunda Diyarbakır Sağlık-Sen 5. Olağan Genel Kurulu'nda başkanlığa aday olduğumuzu paylaşmak için toplandık." dedi.

Demirel, Diyarbakır gibi 33 medeniyete beşiklik yapmış kadim bir şehre hizmet veren sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarıyla dertlenmek, çözüm önerileri geliştirmek, sorun ve sıkıntılarını gidermek için aday olmaya karar verdiklerini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.