Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mardin’de

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Mardin’de

Mardin’e gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, askerlerle sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde bugün temaslarda bulunacak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nun ilk durağı Mardin oldu.

Tarifeli uçak ile Mardin Havalimanına inen Bakan Ramanzanoğlu’nu Vali Yardımcı Tolga Kamil Ersöz, Kızıltepe Kaymakamı Ali Güldoğan, AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar ve il protokolü karşıladı.  

Mardin Havalimanı’ndan Şehit Jandarma İlker Düzova Kışlasına geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, burada askerle sabah kahvaltısını yaptı.

Kahvaltı sonrası gazetecilere açıklamalarda bulunan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, bugün Mardin’e 3’üncü gelişinin olduğunu ve askerlerle beraber kahvaltı yaptıklarını söyledi.  

Bugünkü Mardin ziyaretinin kısa süreceğini dile getiren Bakan Ramazanoğlu, Mardin’den Silopi’ye geçeceklerini ve orada çalışacaklarını söyledi. Bakan Ramazanoğlu, “Uzunca bir süre buralardayız inşallah. Ekibimizle birlikte önümüzdeki haftalarda yine bölgede olacağız. Hem Mardin’de hem Hakkâri’de hem de Şırnak’ta sahada çalışan arkadaşlarımız var. Bakanlığımız personelleri sahada çalışıyorlar. Onların yaptığı çalışmaları yerinde görmek, beraber çalışmalara katılmak ve sahadaki çalışmaları değerlendirmek için bu ziyaretimizi yapıyoruz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA)



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.