AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’na Muhammed Akar’ın getirilmesi münasebetiyle devir teslim töreni düzenlendi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda devir teslim töreni düzenlendi. Törene katılan AK Parti Diyarbakır eski İl Başkanı Aydın Altaç, seçilen  yeni yönetime başarılar diledi.

 

Altaç, “Hafta sonu tarihi bir kongre gerçekleştirdik. Kongrelerimizde sadece bayrak değişimi oldu. Herhangi bir kavga, gürültü ve küskünlük olmadı. 25 aydır bu görevi yürütüyorum. İl yönetiminde görev yapan tüm kardeşlerime, kadın ve gençlik kollarına, ilçe başkanları ile ilçe yönetimlerine teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kendisine verilen görevi yerine getirmek için ciddi çalışmalar yapacağını belirten AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar ise, “Kudüs’ü Erbil’e, Erbil’i de Diyarbakır’a kardeş kılmaya çalışacağız. Bütün Ortadoğu ile İslam ülkelerini ve halklarını kardeş kılmaya çalışacağız. Allah katında hepimiz eşit ve kardeş insanlarız. Ayni memleketin ve tarihin insanlarıyız. Beni tebrik edip, çiçek gönderenler, çiçek gönderip tebrik etme yerine buraya gelip Diyarbakır sokaklarına inmeliyiz ve sorunlarla ilgilenmeliyiz.” ifadelerini kullandı.

Devir teslim töreni, basın mensuplarının sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi. (Hamza Adiyaman/Ali Fidancı-İLKHA) 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.