AK Partili vekilin LGBTİ seminerine gönderilmesine tepki

AK Partili vekilin LGBTİ seminerine gönderilmesine tepki

Avrupa Parlamentosu'nun 'Temel haklar ve LGBTİ'lerin ayrımcılıktan korunmasına' ilişkin Tiran'da düzenleyeceği seminere TBMM İnsan Hakları Komisyon üyelerinden AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir'in de katılmasına Saadet Partisi Batman İl Başkanlığ

BATMAN – Saadet Partisi Batman İl Başkanı Mehmet Fırat, Avrupa Parlamentosu’nun ‘’Temel Haklar ve LGBTİ’lerin Ayrımcılıktan Korunmasına’ ilişkin Arnavutluk’un başkneti Tiran’da düzenleyeceği seminere TBMM İnsan Hakları Komisyon üyelerinden AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir’in de katılmasına tepki gösterdi.

Tepkisini yazılı basın açıklamasıyla ifade Saadet Partisi Batman İl Başkanı eden Fırat, işbaşındaki siyasi iktidarın, Tiran’da yapılacak LGBTİ (lezbiyen, gay, biseksüel, trans, interseks) seminerine temsilci göndermeye karar almasının büyük bir utanç olduğunu söyledi.

Fırat, Avrupa Birliği sevdası ile yıllardır kıvranan siyasi iktidarın sonunda bunu da yaptığına dikkat çekerek, “İslam’ın asırlar evvel yasak koyduğu bir sapıklığa destek vermek üzere temsilci göndererek, ahlak ve manevi değerlere ne kadar önem verdiği bir kez daha ortaya çıkmıştır. İnsan haklarından ve özgürlükten dem vurarak bu ahlaksız ve insanlık dışı fiilin savunulacağı bu davete katılmakla İslam’ın ve Müslümanların en kutsal değerlerini hiçe saymak anlamına gelmektedir.” dedi.

“Seminere destek vermek Allah’a karşı yapılmış bir isyandır”

Seminere destek vermenin ve savunmanın Allah’a karşı yapılmış bir isyan olduğunun altını çizen Fırat daha sonra, “Bu fiil asla insan hakkı falan değildir. Bu fiil yüzünden Cenab-ı Hakk’ın asırlar evvel bir kavmi yok ederek yasakladığı, ahlakdışı ve gayri İslami bir sapıklıktır. Buna destek vermek ve savunmak Allah’a karşı yapılmış bir isyandır. Onun için bu yapılanlar, asırlarca bütün dünyaya hak, adalet, medeniyet ve İslam’ın temel prensiplerini götüren ecdadımızın mezarda kemiklerini sızlatacaktır. Bu sapıklığa ve rezalete destek veren ve savunanlar yarın bu millete ve en önemlisi Allah’a hesap veremeyecektir.” ifadelerine yer verdi. (İLKHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.