Alay konusu olan HDP'li vekil twitter hesabını kapattı

Alay konusu olan HDP'li vekil twitter hesabını kapattı

Kolunda şemsiye taşıyan bir sakallıyı IŞİD'çi olarak gösteren HDP'li vekil, sosyal medyada alay konusu olunca twitter hesabını kapattı.

HDP Bursa Milletvekili Asiye Kolçak’ın twitter hesabı üzerinden paylaştığı resimde kolunda şemsiye taşıyan birini silah taşıyormuş gibi göstermesi alay konusu oldu.

HDP'li vekil Asiye Kolçak, İstanbul Maltepe'de Girne Mahallesi'nde çektiği bir fotoğrafı Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı.

Fotoğraftaki sakallı şahsın omzundaki şemsiyeyi silah olarak gören vekil, "Omzunda silah kendinden emin bir şekilde dolaşan bu şahıs Maltepe Girne mah." yazınca olanlar oldu.

Twitter kullanıcıları tarafından alay konusu haline gelen paylaşımdan sonra HDP’li vekil Kolçak önce paylaşımını daha sonra ise Twitter hesabını kaldırmak zorunda kaldı.

Hatırlanacağı üzere HDP'li Hasip Kaplan da, bir süre önce CHP-MHP koalisyonu için paylaştığı ve CHP milletvekili sayısını 182 olarak gösteren,

"CHP=182 + HDP=80=262 mvekili eder, koalisyon için +15 AKP'linin evet demesi yeterli=277 ile yeni bir koalisyon hükümeti kurulabilir." tweetiyle alay konusu olmuştu.  (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.