Ali Adiyaman tekbirlerle karşılandı

Ali Adiyaman tekbirlerle karşılandı

Akraba ziyaretinde bulunmak için gittiği köyünde, PKK tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan İLKHA Diyarbakır muhabirlerinden Ali Adiyaman, tekbir ve sloganlarla karşılandı.

DİYARBAKIR- Akraba ziyaretinde bulunmak için gittiği Silvan’ın Dağcuılar (Şao) Köyü Erkenciler mezrasında  silahlı PKK  tarafından kaçırıldıktan sonra bugün serbest bırakılan İLKHA Diyarbakır muhabirinden Ali Adiyaman, akrabaları ve sevenleri tarafından tekbirlerle karşılandı.

Öğle saatlerinde serbest bırakılan Adiyaman, Hazro ilçesinde akrabaları ve sevenleri tarafından teslim alındı. Adiyaman’ı tekbirlerle karşılayan yakınları, ‘PKK lanetullah’ ve  ‘Kahrolsun PKK’ gibi sloganlar attı.

Oğlunun gelişinden dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren baba Hüseyin Adiyaman, “Oğlumuzu bıraktılar. Geldiği için çok mutluyuz. Bırakılması için çalışan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Adiyaman, geçtiğimiz çarşamba günü Silvan’ın Dağcılar köyünde bulunan evinde İLKHA muhabiri olduğu gerekçesiyle silahlı 3 PKK’li  tarafından kaçırılmıştı. (Hamza Adiyaman /Fikret Özkan – İLKHA)

  (Hamza Adiyaman /Fikret Özkan – İLKHA)







 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.