Alisiz Alevi Hüseyin Aygün Kin Kustu!

Alisiz Alevi Hüseyin Aygün Kin Kustu!

Alisiz alevi Hüseyin Aygün, yine İslam'a ve dindar kesime deyim yerindeyse kin kustu!

Dersim'de dedelerini katliama tabi tutan CHP'de siyaset yapan, ateist olduğu halde Alevi olduğunu iddia eden Hüseyin Aygün, son günlerde Peygamber efendimizin dünyaya teşrifleri yıldönümü vesilesiyle yapılan Kutlu Doğum etkinliklerini diline dolayarak, yine İslam'a ve dindar kesime deyim yerindeyse kin kustu!

Ayrıca kurulduğundan beri bir yerlere ispiyonlamak için sürekli çabaladığı HÜDA PAR'ıda, Diyarbakır Kutlu Doğum etkinliğinde -Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından gerçekleştirilen bu organizasyonda HÜDA PAR yer almamasına rağmen- konuşmacılar tarafından verilen bazı mesajlarla kendince vurmaya çalışması bu kişinin kininin hangi boyutlarda olduğunu ortaya koyuyor!

Kemalist Solcu sözde alevi kesimin, eskiden beri üsten rejimi eleştirme görüntüsü vermeye çalışmalarına rağmen, alttan ise sürekli özellikle İslami kesimi kemalist rejimin bekçilerine jurnallemeye çalıştıkları bilinen bir gerçektir. İspiyonajı bir ahlak haline getiren bu kesimin, Kemalizmin kalesi olarak bilinen ve Dersim’de binlerce Alevi’yi katliama tabi tutan CHP'de siyaset yapmaları, onların ne kadar oportünist bir zihniyete sahip olduklarını göstermektedir. (Çınarınsesi)

İşte söz konusu kişinin zırvalarıyla ilgili Odatv’nin yaptığı haber…

CHP Tunceli milletveki Hüseyin Aygün, Kutlu Doğum haftası kapsamında yaşanan olayları, sosyal medya sitesi Twitter’dan eleştirdi.

Hüseyin Aygün paylaştığı mesajlarında, İstanbul Şişli’de bir okulda, Müftülüğün bastırdığı “Kendimi buldum” adlı kitabın okutulduğunu ve kitabın içerisin sosyalist ve devrimcilere küfür edildiğini ifade etti. Aygün, Diyarbakır’da kutlanan Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde konuşan Hüda-Par temsilcilerinin konuşmalarını da eleştirirken, bir sonraki mesajında da BDP ve DTK’ya yüklendi.

Hüseyin Aygün paylaştığı mesajlara “Ortadoğu'da Şeriat ile yönetilen devletlerde bile olmayan 12 Eylül artığı Kutlu Doğum Haftası etkinliklerinde yaşanan bazı olaylar:” diyerek başladı ve Kutlu Doğum Haftası kapsamında yaşanan olayları eleştirdi.

İşte Hüseyin Aygün’ün paylaştığı o mesajlar:

Odatv.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.