Alkollü kadın sürücünün karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti

Alkollü kadın sürücünün karıştığı kazada 2 kişi hayatını kaybetti

Mersin’de dün akşam ehliyetsiz ve alkollü olduğu iddia edilen bayan sürücünün çarptığı 3 kişiden 2’si hayatını kaybetti. Kazadan sonra gözaltına alınan kadın sürücü adliyeye sevk edildi.

Dün akşam Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Göçmen Kavşağı’nda alkollü ve ehliyetsiz olduğu ileri sürülen kadın sürücünün baba ve 2 kızına çarpması sonucu, 17 yaşındaki Zeynep Zilan Eren kaldırıldığı Toros Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Kazada ağır yaralan baba Adem Eren (53) ile diğer kızı Öznur Eren (24) ise ağır yaralı olarak Mersin Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılmıştı. Baba Adem Eren’in kaldırıldığı hastanede bugün hayatını kaybetmesi ile birlikte kazada ölenlerin sayısı 2’ye çıktı.

 

Olaydan sonra arabasını bırakarak ara sokaklara kaçan ve polis tarafından yakalanan sürücü İ. G.’nin (19) 133 promil alkollü ve ehliyetsiz olduğu öğrenildi. Ayrıca kadın sürücünün aşırı hız nedeni ile radara da yakalandığı ortaya çıktı.

 

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen kadın sürücü, gazetecilerin 'Kazadan dolayı vicdanınız sızlamıyor mu? Sorusunu cevapsız bıraktı.  (Osman Öksüz- İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.