Alkollü olduğu iddia edilen sürücü faciaya yol açıyordu

Alkollü olduğu iddia edilen sürücü faciaya yol açıyordu

​Siirt-Eruh Karayolu'nda alkollü olduğu iddia edilen sürücü, bir araca ardından bariyerlere çarptıktan sonra şarampole yuvarlandı.

Siirt-Eruh Karayolu'nda alkollü olduğu iddia edilen bir otomobil sürücüsü, bir araca ardından bariyerlere çarparak şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü ve yanında bulunan bir kişinin yaralandığı belirtildi.

Kaza, Siirt-Eruh Karayolu'nda İpekyolu'nun Dörtyol Kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kapalı Ceza Evi istikametinden gelen 34 JR 0292 Plakalı C.V.O. yönetimindeki otomobil sürücüsü, Eruh istikametinden gelen 56 BB 372 plakalı Vedat Çalepkulu yönetimindeki araca ve ardından bariyerlere çarparak şarampole yuvarlandı.

Kazada sarhoş olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü C.V.O ve yanında bulunan bir kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine kaza yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından Siirt Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Kazada yara almadan kurtulan diğer araç sürücüsü Çelepkulu, ölümden döndüğünü belirterek, aracında maddi hasarın meydana geldiğini söyledi.

Çelepkulu, "Ben köyden dönerken kendi yolumdan geliyordum, adamlar yukardaki tepede içki içmişler. Tam yoldan geçerken birden önüme çıktı ve kaçamadım, gelip arabama çarptı. Beni sürükledi. Buradan yetkililere sesleniyorum: Lütfen trafik kurallarına uysunlar, adamlar sarhoş olarak araç kullanıyorlar, insanların canını hiçe sayıyorlar. Bakın arabamın durumuna Allah kurtardı adamlar gidip cezaevi karşısındaki tepede akşama kadar içki içiyorlar ondan sonra neredeyse bizim canımıza mal oluyordu. Karşı aracın içerisinde bulunan iki sarhoş vardı kafalarından yara almıştılar ambulans onları hastaneye kaldırdı, bana bir şey olmadı." şeklinde konuştu.

İLKHA
 
















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.