​Allah’ın yardımıyla millet darbecilere darbe yaptı

​Allah’ın yardımıyla millet darbecilere darbe yaptı

​15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Gaziantepliler, darbecilerin Allah’ın hesabını hesaba katmadıklarını ve bundan dolayı Allah’ın yardımıyla milletin darbecilere darbe yaptığını vurguladı.

15 Temmuz darbe girişiminin ikinci yıl dönümü kapsamında Gaziantep Valiliği tarafından düzenlenen etkinlik Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

ABD destekli gerçekleşen 2016 yılındaki 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü ve darbe gecesinde yaşananlar ile ilgili İLKHA’ya konuşan Gaziantepli vatandaşlar, 15 Temmuz gecesi milletin darbecilere darbe yaptığını belirterek, Müslümanlar birlik ve beraberlik içerisinde olduğu müddetçe hiçbir gücün Müslümanları yıkamayacağını vurguladılar.

Darbe girişiminin başarılı olması halinde Ortadoğu'da yaşanan kan, gözyaşı ve ölümlerin Türkiye’de de aynı şekilde yaşanacağını ve bir iç savaş çıkarılarak ülkenin dış güçlerin esareti altına gireceğine dikkat çeken Gaziantepliler, 15 Temmuz’da milletin darbecilere darbe yaptığını söyledi.

“Bu millet her zaman için muzaffer olacaktır”

İmanlı insanlar olduğu müddetçe şer güçlerin hiçbir zaman kirli emellerine ulaşamayacaklarını ifade eden Coşkun Bakışkan, “Hiç kimse asla hedefine ulaşamayacaktır. Bu millet her zaman için muzaffer olacaktır. Onlar ne kadar isteseler de emellerine ulaşamayacaktır. Bu kapsamsa etkinliklerimiz devam etmelidir. Herkes saygı göstermelidir. 15 Temmuz şehitlerimiz her zaman için anılmalıdır. Bu darbenin arkasında ABD, FETÖ ve diğer dış güçler var. Müslümanlar hariç Türkiye düşmanı herkes var. Ne kadar Yahudi ve Hrsitiyan varsa Türkiye’nin düşmanıdır. Bunu herkes biliyor. Bilmeyenlerde zaten kendileri de içindedir. Biz her zaman muvaffak olacağız. Çünkü biz imanlı insanlarız.”dedi.

“Müslümanlar vahdet içinde oldukları müddetçe hiçbir şer güç Müslümanları yıkamayacak”

Müslümanlar birlik ve beraberlik içerisinde oldukları müddetçe hiçbir şer gücün asla Müslümanları ve İslam ülkelerini yıkamayacağını belirten Mehmet Güldal da şunları söyledi:

“15 Temmuz günü çok kötü bir gündü. 12 Eylül 1980 askeri darbesinde ben çocuktum. Allah o günleri bir daha bize göstermesin. Zalimlere karşı hep birlikte omuz omuza verdik, 15 Temmuz gecesi ve bu günde yine buradayız. Sonuna kadar da burada olacağız. Bizler 15 Temmuz’u unutturmayacağız. Yine şehitlerimizi unutturmayacağız. Zalimlerin, israilin ve siyonistlerin yapmış olduğu bu düzenle ülkemizi her zaman kaosa sürüklemek için gezi operasyonu yaptılar, başaramadılar. 6-8 Ekim olaylarında buna başaramadılar. 15 Temmuz’da denediler, yine başaramadılar. Dolarlalarla ekonomimizi hedef aldılar yine başaramadılar. Ülkemizi Suriye’ye çevirmek için uğraştılar. Ortadoğu’nun tek lideri Türkiye’dir ve Bizleri orada bekleyen Müslümanlar var. Bizim ülkemize sahip çıkıyoruz. Her zamanda sahip çıkmaya devam edeceğiz.”

“Bizde bu iman gücü olduğu müddetçe hiç kimse bizi yenemez”

FETÖ ile birlikte darbe girişiminin arkasında ABD, İsrail ve İngiltere gibi emperyalist güçlerin olduğunu belirten Hakan Hedef, “Çocuklarımla birlikte bugün zaferimizi kutlamaya geldik. Türkiye’yi yıkamazlar. Çünkü bizde iman, vatan bayrak gücü var. Hepimiz bu bayrağın altında yaşıyoruz. Bizde bu iman gücü olduğu müddetçe hiç kimse bizi yenemez.”ifadelerini kullandı.

“Müslüman olduğumuz için ve İslam düşmanları oldukları için bize savaş açtılar”

15 Temmuz’da ilk defa bir darbe ile karşılaştığını belirten Muhittin Fırat da, “Bundan daha öncelerde darbeler olmuştu. Ama onlara karşı dik ve cesur durmayı gösterdiler. Biz hiçbir zaman yıkılmadık ve yıkılmayacağız. Biz tek bir milletiz. Bunu FETÖ terör örgütü ve ABD çok iyi bilsin. Onlar bizim en büyük düşmanımız. Müslüman olduğumuz için ve İslam düşmanları oldukları için bize savaş açtılar. Onları kınıyorum. Biz bu darbeyi yapanlar için idam çıkarılmasını istiyoruz.”şeklinde konuştu.

“İnşallah her zaman Müslümanlar üstün olacaktır”

Darbe gecesi imanın verdiği güçle hareket edildiğini belirten Kerim Demirbaş ise, “İnşallah bir daha bu tür darbeler Türkiye’de olmaz. Bu kahpe FETÖ terör örgütü bir daha da asla böyle darbelere teşebbüs edemez. Zaten onlara gereken ders verildi. Türkiye’de hainlere yer yoktur ve olmayacaktır. Reisimizin arkasındayız. İnşallah her zaman Müslümanlar üstün olacaktır.” diye konuştu.

Milletin 15 Temmuz gecesi darbecilere karşı dik bir duruş gösterdiğini belirten Nuriye Ketken de, ABD başta olmak üzere Allah’ın Müslümanların ülkelerine göz dikenlere fırsat vermemesi temennisinde bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler