Alnı secdeye değmeyen tek bir adayımız yoktur

Alnı secdeye değmeyen tek bir adayımız yoktur

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, HÜDA PAR’ın adayları içerisinde alnı secdeye değmeyen tek bir aday yoktur. dedi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, memleketin meselelerini inançlarının çizdiği yolda çözeceklerini ifade etti.

Yılmaz, "HÜDA PAR’ın adayları içerisinde alnı secdeye değmeyen tek bir aday yoktur. Bizim diğer partilerden farkımız bu. Biz, inancımızı önceliyoruz." ifadesini kullandı.

HÜDA PAR Malatya İl Başkanlığı tarafından halka yönelik bir iftar programı düzenlendi. İftar programına, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, GİK Üyesi Şehmuz Tanrıkulu, HÜDA PAR Malatya milletvekili adayları, İl Başkanı Nihat Sezer ve kentte faaliyet yürüten sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile halk katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda bir konuşma yapan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, HÜDA PAR’ın 2012 yılında, halka hizmet etmek ve Türkiye siyasetine yeni bir ses, yeni bir soluk kazandırmak amacıyla sahneye çıktığını söyledi.

“HÜDA PAR hep halkın yanında yer aldı”

Siyaset sahnesine çıktıkları günden bu yana hep halkın yanında, memleketin hizmetinde olduklarını belirten Yılmaz, “O günden bugüne Hür Dava Partisi misyonuyla, vizyonuyla, söylemiyle, duruşuyla farklılığını, ayrıcalığını ortaya koydu ve sürekli memleketin, milletin yanında, halkın inanç değerlerinin yanında ve halkın kimliğinin yanında oldu. Yaklaşık 20 gün sonra bir seçim yapılacak. Bu seçimde diğer parlamenter seçimlerde farklı olarak başkanlık sistemine geçiş yapılıyor. Aradaki farklar önemlidir. Parlamenter sistemin artı ve eksileri olduğu gibi başkanlık sistemininde artı ve eksileri vardır. Bizde iki sisteme baktığımızda başkanlık sisteminin ülkemize daha hayırlı olduğunu gördüğümüzden 16 Nisan referandumunda başkanlık sistemine geçişe evet dedik.” diye konuştu.

“Halkımızın desteğini bekliyoruz”

Milletvekili seçimi için halkın desteklerini isteyen Yılmaz, “24 Haziran’da sandığa gittiğinizde iki oy kullanacaksınız. Birincisini başkanlık seçimi için diğerini milletvekili yani parlamento için kullanacaksınız. HÜDA PAR olarak bizde 79 ilde tam liste ile, Batman ve Diyarbakır’da ise bağımsız adaylarla seçime katılıyoruz. Parlamento için bizler sizden destek istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Erdoğan’ı destekleme kararı aldık. Bu nedenle biz sadece parlamento seçimleri için HÜDA PAR’a oy istiyoruz. Yani karıştırılmasın; biz Cumhur İttifakını desteklemiyoruz. Desteğimiz sadece Sayın Erdoğan’adır ve başkanlık sistemi için ona oy vereceğimizi belirttik. Parlamento seçimi için HÜDA PAR kendi adı, logosu ve adaylarıyla seçime giriyor.” dedi

“HÜDA PAR’ın adayları içerisinde alnı secdeye değmeyen tek bir aday yoktur”

Türkiye’nin en genç kadrosunun HÜDA PAR’da olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “HÜDA PAR’ın adayları içerisinde alnı secdeye değmeyen tek bir aday yoktur. Tüm gün alnı secdeye değen insanlar olmasına dikkat ettik. Bizim diğer partilerden farkımız bu. Biz inancımızı önceliyoruz. İnancımızın bize gösterdiği yolda hareket ediyoruz ve buna göre biz siyaset üretiyoruz. Parti programımız aynı zamanda inancımızın belirlemiş olduğu yolda hazırlanmış. Bize, daha önce ziyarete gelen Bülent Arınç, parti programımız hakkında, ‘Ben sizin parti programınızı okudum, inceledim. Bu bir parti programı değil bu bir medeniyet projesidir’ demişti. Biz her türlü meseleyi İslam’a göre çözeceğiz. Yani A’dan Z’ye memleketin hangi meselesi varsa inancımızın çizdiği yolda bunları çözeceğiz.” diyerek konuşmalarını sonlandırdı.

“Malatya’mız için söyleyecek sözümüzün olduğuna inanıyoruz”

Programda bir konuşma yapan HÜDA PAR İl Başkanı Nihat Sezer ise şunları söyledi: “İlk kez genel seçimlere katılıyoruz. Malatya’mızda da tam kadro hür adaylarla seçime parti olarak katılıyoruz. Bizler bu birlik ve beraberliğe katkıda bulunmak için sizlerle bugün bir araya gelmiş bulunmanın mutluluğu içindeyiz. Bizleri bu güzel atmosferde bir araya getiren Rabbimize hamdolsun. HÜDAPAR olarak Malatya’mız için bizim de söyleyecek sözümüzün olduğuna inanıyoruz. Bunun için hepinizden 24 Haziran günü katılacağımız milletvekili seçimlerinde destek bekleriz.”

Konuşmaların ardından HÜDAPAR Malatya milletvekili adayları kürsüye çağırılarak halka ve STK temsilcilerine tanıtıldı.

Program, Mahmut Yayla hocanın iftar duası ile son buldu.

İLKHA











Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.