Ambulans ile otomobil çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı

Ambulans ile otomobil çarpıştı: 1 ölü 2 yaralı

Adana'da Ambulans ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada araçta bulunan imamın hayatını kaybettiği 2 kişinin de yaralandığı belirtildi.

Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Deliçay mevkisinde, Kargakekeç Mahallesi Camii imamı Yılmaz Uçar’ın kullandığı otomobil ile 112 Acil Servis ambulansı çarpıştı. Otomobilin şarampole yuvarlandığı kazada, ağır yaralanan İmam Uçar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kazada hafif yaralanan imamın iki kızının ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Sarıçam ilçesi Deliçay mevkisinde, Kargakekeç Mahallesi Camii imamı Yılmaz Uçar’ın (47) kullandığı otomobil ile 112 Acil Servis ambulansı çarpıştı. Kazada şarampole yuvarlanan araçta bulunan İmam Uçar ile kızları Esma Uçar (18) ve Şule Uçar (19) yaralandı.

Olay yerine gelen ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan İmam Uçar, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İmam Uçar’ın kızları Esma Uçar ile Şule Uçar’ın ise hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatılırken İmam Uçar'ın cenazesinin yarın Buruk Mezarlığı'nda toprağa verileceği belirtiliyor. (İLKHA) 






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.