Ameliyat sonrası Siyer Sınavı'na girdi

Ameliyat sonrası Siyer Sınavı'na girdi

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye geneli "O’nu Oku, O’nu Yaşa" temasıyla düzenlenen Umre ödüllü Siyer Sınavına Denizli'den katılan bir kişi ameliyat sonrası hastanedeki yatağında sınava girdi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye geneli "O’nu Oku, O’nu Yaşa" temasıyla düzenlenen Umre ödüllü Siyer Sınavına 7'den 70'e yaklaşık 180 bin kişi sınava girdi.

Sınava sağlıklı vatandaşların yanı sıra engelli ve hastalar da tüm imkansızlıklara rağmen Siyer Sınavı'na girmeyi ihmal etmedi.

Engelli ve hasta vatandaşlar, Peygamber Sevdalıları Vakfı görevlilerinin yardımıyla sınava girdi.

Denizli'de de evli ve 2 çocuk babası Cengiz Durmaz (40), kalp rahatsızlığından dolayı anjiyo ameliyatı oldu. Ameliyat sonrası "Peygamber sevdası" ağır basan Durmaz, hastane yatağında görevlilerin kendisine getirdiği kitapçıkla soruları çözdü.

Siyer Sınavı sonrası yaşadığı mutluluğu dile getiren Durmaz, "Peygamber Sevdalıları Vakfının, düzenlemiş olduğu O'nu Oku O'nu Yaşa Ödüllü Siyer Sınavına Denizli Devlet Hastanesinden katılmanın sevincini yaşıyorum. Peygamber Sevdalıları Vakfı Denizli Temsilciliğinin buraya kadar gelip hiçbir engel tanımayıp sınava beni de dahil etmelerinden dolayı kendilerine de çok teşekkür ediyorum. Peygamber efendimizin hayatını her yıl her yere ulaştıra vakıf çalışanlarına, sevdalılarına çok teşekkür ediyorum. " dedi.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler