Anadolu Gençlik Derneğinden Denizli'de düzenlenen ahlaksız etkinliklere tepki

Anadolu Gençlik Derneğinden Denizli'de düzenlenen ahlaksız etkinliklere tepki

Anadolu Gençlik Derneği LGBTİ’nin kentte düzenlediği “onur haftası” adı altındaki etkinliğe tepki gösteren bir açıklama yaptı.

Anadolu Gençlik Derneği Denizli Şubesi Tanıtım ve Medya Komisyon Başkanı Ekrem Çetin, “Hastalığa kapılmış sapkınlar” olarak nitelendirdiği LGBTİ’nin kentte düzenlediği “onur haftası” adı altındaki etkinliğe tepki göstererek, “Bu sapkınlar, 30 Haziran 1 Temmuz tarihleri arasında Denizli’de düzenleyecekleri faaliyetlerle yine ahlaksızlık kusmaya hazırlanıyor.” dedi.

Allah’ın sapıklığa düşmüş, zulme yönelmiş toplumları geçmişte helak ettiğini hatırlatan Çetin, toplumları helaka götüren sapık şeylerden birisinin de modern dünyanın tabiri ile eşcinselliktir olduğunu söyledi.

Çetin, “Bu kötü fiili işleyen toplumu ikaz etmek için Allah, Lut (a.s)’ı Peygamber olarak göndermiştir. Bu kavim bütün uyarı ve ikazlara rağmen bu kötü fiili işlediği için Allah tarafından helak edilmiştir. Günümüzde de, AB bu fiili medeniyet değeri saymakta ve yüzde doksan dokuzu Müslüman olan bir ülkede bu eşcinselliği yaygınlaştırmaktadır. Kiliseler erkekle erkeğin nikahını kıyma yarışı yapmakta ve bu fiili bütün İslam coğrafyasında yaygın bir fiil olarak yerleşmesi için mücadele vermektedir.” dedi.

“Bu bir hastalıktır ve tedavi edilmesinin önü açılmalıdır”

Allah’ın her dinde lanetine uğramış bu ahlaksızlığın doğru veya haklı görülmesinin mümkün olmadığını belirten Çetin, “Unutulmamalıdır ki insanlar, kendi doğrularını Allah’a isnat ederek haklılığını teyit ettirme makamında değildir. Bilakis alemleri ve içindekileri yaratan Rabbin emir ve buyruklarını, kulun kendisine düstur edinmesi gerekiyor. Bu bir hastalıktır ve tedavi edilmesinin önü açılmalıdır.” ifadelerini kullandı.

“Diyanet İşleri Başkanlığı insanlarımızı doğru şekilde aydınlatmalıdır”

“Güzel şehrimiz Denizli bizlere Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin, Servergazi ve Merkez Efendi Hazretlerinin emanetidir.” diyen Çetin, sözlerini şöyle bitirdi:

“Bu emanete en iyi şekilde sahip çıkılması gerekir. Şehrimizdeki ahlaksızlıklara müsaade edilmemeli, ahlaklı bir toplum, temiz bir nesil için çalışılmalıdır. Bu konuda dinimizin yetkili makamı Diyanet İşleri Başkanlığı insanlarımızı doğru şekilde aydınlatmalıdır. Yüzde doksan dokuzu Müslüman olan ülkemizde AB uyum yasaları çerçevesinde ahlaksızlığın ülkemizde yayılmasına müsaade edilmemelidir.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler