Ankara’da Her Yönüyle Diyarbakır Fotoğraf Sergisi açıldı

Ankara’da Her Yönüyle Diyarbakır Fotoğraf Sergisi açıldı

Ankara’da düzenlenen “Travel Expo Ankara Fuarı”na Kardeş Şehir olarak katılım sağlayan Diyarbakır, fuarda fotoğraf sergisi açtı.

Her Yönüyle Diyarbakır Fotoğraf Yarışması’nda ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan fotoğrafların bulunduğu, “Her Yönüyle Diyarbakır Fotoğraf Sergisi” fuar katılımcılarının ilgisine sunuldu.

Sergide; yarışma kapsamında 3 kategoride ödül alan fotoğraflardan seçilen 50 adet fotoğraf sergilendi. Fuar açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman fotoğraf sergisini ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Yayman, Diyarbakır Valiliği olarak sergisi yapılan fotoğrafların çok değerli sanat eseri fotoğraflar olduğunu ve Diyarbakır’ın sahip olduğu doğa, kültür ve inanç mekânlarını daha fazla kişiye göstermenin, onları haberdar etmenin çok önemli olduğunu vurguladı. Diyarbakır tanıtımı adına emek gösteren tüm çalışma arkadaşlarını tebrik eden Yayman, serginin mutlaka gezilmesi gerektiğini dile getirdi.

Pazar gününe kadar sürecek olan fuarda Diyarbakır standında turizmcilere Diyarbakır’ın tanıtımı yapılmaya devam ederken, öte yandan fotoğraf sergisi de ziyaretçilere açık olacak.

Fuar süresince fuar alanında dev ekranda Diyarbakır’ın tanıtım filmleri ziyaretçilerle buluşurken, Dicle Üniversitesinin başarılı Halkoyunları ekibi tarafından Diyarbakır Halkoyunları performansı da sergilenmeye devam edilecek.

İLKHA





Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler