Ankara'da kavga: Biri polis 3 kişi hayatını kaybetti

Ankara'da kavga: Biri polis 3 kişi hayatını kaybetti

Ankara'da, akraba olan iki aile arasında çıkan kavgada biri polis 3 kişi hayatını kaybederken, biri polis 3 kişi de yaralandı.

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Gümüştaş (Kerıcıné) Mahallesi'nden Ankara'ya çalışmaya giden akraba iki aile arasında çıkan kavgada biri polis 3 kişi hayatını kaybetti, biri polis 3 kişi de

Edinilen bilgilere göre, akraba olan iki ailenin fertleri arasında Kahramankazan ilçesinde kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada, araç kullanan 6 çocuk babası Ekrem Genç (40) hayatını kaybetti.

Kavganın ardından 13 şüpheli polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerden Aziz Erol, emniyette ifade verirken fenalaşması nedeniyle kendisine refakat eden 2 polis ile Hamdi Eriş Devlet Hastanesine götürüldü. Erol, öldürülen Ekrem Genç'in yakınları tarafından hastanenin acil servisinin girişinde silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı sonucunda şüpheli Erol ile Muhammed Uz (32) ve Fethi Seven isimli polisler yaralandı. Yaralılara hastanede müdahale edilirken, polislerden Muhammed Uz ve şüpheli Aziz Erol hayatını kaybetti.

Saldırıyı gerçekleştirenlerden biri yakalanırken, 2 şüpheli ise kaçtı. Bu sırada olayı haber alan diğer aile fertleri de araçlarla kaçan saldırganların peşine düştüler. Sağlık Meslek Lisesi önünde karşılaşan aile fertleri araçlardan birbirlerine silahla ateş açtılar. Burada çıkan çatışma sonucunda, çevrede bulunan 2 öğrenci yaralandı.

Bölgeye takviye polis ekipleri sevk edilirken, olaya karışanların yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.