Ankara'da Tren Garı Kavşağı'nda patlama 30 ölü foto

Ankara'da Tren Garı Kavşağı'nda patlama 30 ölü foto

KESK, DİSK gibi sendikaların da aralarında bulunduğu kimi siyasi parti ve STK'ların Ankara’da düzenlediği miting öncesinde patlama yaşandı. 30 kişinin hayatını kaybettiği bildiriliyor.

KESK, DİSK gibi sendikaların da aralarında bulunduğu kimi sendika, siyasi parti ve STK'ların Ankara’da düzenlediği "Barış Mitingi" öncesinde patlama yaşandı. Ankara'da Tren Garı Kavşağı'nda yaşanan patlama sonrası 30 kişinin hayatını kaybettiği iddia edilirken çok sayıda kişinin yaralandığı ve olay yerine ambulansların sevk edildiği bildirildi. 

Patlamaya canlı bombanın yol açtığı iddia edilirken, görgü tanıkları ise 2 ayrı patlama sesi duyduklarını ifade ettiler. Patlamada yaralananların çevredeki hastanelere kaldırıldığı ve kan ihtiyacı  anonsları yapıldığı belirtildi. 

Patlamayla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İçişleri ve Sağlık Bakanıyla görüştüğü öğrenildi.

Miting tertip komitesi tarafından yapılan çağrıda ise mitingin iptal edildiği ve çevre illerden gelenlerin geri dönmeleri istendi.

Ayrıntılar geliyor…

İLKHA

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler