Ankara'dan şehitlere rahmet PKK/HDP'ye lanet yağdı

Ankara'dan şehitlere rahmet PKK/HDP'ye lanet yağdı

PKK/HDP'li çetelerin Kobani bahanesiyle işlediği vahşi katliam ve saldırılar, Ankara'da telin edildi.

ANKARA - PKK/HDP’nin Kobani bahanesiyle sokağa döktüğü çetelerin, Doğu ve Güneydoğu’da Müslüman halkı hedef alan saldırıları, Ankara Abdi İpekçi Parkı'nda düzenlenen basın açıklamasıyla lanetlendi. Diyarbakır'daki olaylarda hayatını kaybeden Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Ahmet Hüseyin Dakak, Riyad Güneş, Cumali Güneş, Yavaş’ın da aralarında bulunduğu Müslüman şehitler rahmetle anılırken PKK/HDP’li çetelere lanet ve öfke yağdı.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda okunan basın açıklamasında; HÜDA PAR parti teşkilatlarına ait 21 binanın, partiye yakınlığıyla bilinen 13 derneğin, 30'dan fazla iş yeri ile parti üyelerine ait 8 aracın yakıldığını belirtildi.

"Mal kayıpları bir şekilde telafi edilse de yiten onlarca canın telafisi mümkün değildir" denilen açıklamada, "Kobani bahanesi arkasına saklanıp kendilerine boyun eğdiremedikleri herkesi IŞİD'çi göstererek giriştikleri bu eylemler, HDP-PKK'nin Müslüman Kürt halkını hedef alan bir katliam provası ve topyekün bir imha kalkışmasıdır. İslam'a, İslam şiarlarına, Kur'an'a, sakallı erkeklere ve tesettürlü kadınlara, Kur'an kurslarına, medreselere hatta camilere yönelen bu saldırılar HDP/PKK'nın bu coğrafyada haçlı-siyonist ittifakının tetikçisi olduğunu ortaya koymuştur.”denildi.

“Bu vahşet Budist çetelerce değil, HDP/PKK'li çetelerce gerçekleştirilmiştir”
PKK’li çetelerin işlediği vahşetin de detaylarıyla anlatıldığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “İnsanlar apartmanlardan aşağı atılmış, gözü dönmüş çetelerce kafaları taşlarla ezilmiş, arabalarla cesetleri çiğnenmiş, bununla da yetinilmemiş cesetlerine benzin dökülerek molotoflarla yakılmıştır. Bu vahşet Arakan'da ya da orta Afrika'da Budist çetelerce değil, yanı başımızda Diyarbakır'da HDP/PKK'li çetelerce gerçekleştirilmiştir."

Bu saldırılara HÜDA PAR'ın hiçbir şekilde boyun eğmeyeceği vurgulanan açıklamada, "HDP-PKK'li çetelerin bu hayasızca akınlarına karşı Selahaddin-i Eyyubi, Şeyh Said Efendi ve İskilipli Atıf Hoca gibi onurlu bir tavır ve direniş ortaya koyacağımızı buradan bütün dünyaya haykırıyoruz" ifadeleri kullanıldı. (İLKHA)
 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.