Anlık elektrik kesintileri fabrikalarda ciddi zararlara yol açıyor

Anlık elektrik kesintileri fabrikalarda ciddi zararlara yol açıyor

Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği, anlık elektrik kesinti problemlerini masaya yatırdı.

BURSA – Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korgavuş ile Kayapa Islah OSB’de faaliyet gösteren sanayiciler, son haftalarda yaşanan anlık elektrik kesintilerini konuşmak üzere Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) yetkilileriyle bir araya geldi.

 

KSİAD dernek merkezinde yapılan toplantıda, bölgede yaşanan kısa süreli elektrik kesintilerinin fabrikalarda ciddi zararlara yol açtığı UEDAŞ yetkililerine aktarıldı.

 

Göz kırpma olarak tabir edilen anlık elektrik kesintisinin Kayapa Sanayi Bölgesi’ne ve bölgede faaliyet gösteren fabrikalardaki cihazlara ciddi zarar verdiğinden bahseden KSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Korgavuş, “Anlık göz kırpmalar sanayicimizin canını yakıyor. Elektrik her gidip geldiğinde ciddi fireler veriyoruz. Kesintilerde sanayi bölgemizin tamamı etkileniyor. Sanayi bölgemiz bu hususta oldukça zor durumda. Bu konuda suçlu değil çözüm arıyoruz, kısacası sıkıntılarımızın bir an evvel çözülmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Kayapa Islah OSB’de faaliyet gösteren sanayicilerin anlık kesintilerden duyduğu şikayetleri dinleyen UEDAŞ Nilüfer İşletme Müdürü İbrahim Gerim, “Kayapa, büyüyen Bursa’nın büyüyen sanayisidir. Yaşanan tüm sıkıntıları karşılıklı istişare yaparak çözebiliriz. Daha önce bu bölgede bakım çalışmaları yapıldı. Yaşanan sıkıntılar en kısa süre içerisinde çözüme kavuşacaktır. Satamadığımız elektriğin ne bize ne sizlere faydası olmaz” dedi. (Zeki Aras – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler