Antalya, Sivas ve Burdur'da da Siyer Sınavı heyecanı

Antalya, Sivas ve Burdur'da da Siyer Sınavı heyecanı

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Siyer Sınavı Antalya, Sivas ve Burdur'da da heyecanla gerçekleştirilirdi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı'nın bu yıl "O'nu Oku O'nu Yaşa" temasıyla 8'ncisini düzenlediği Siyer Sınavı her yerde olduğu gibi Antalya, Sivas ve Burdur'da da heyecanla gerçekleştirilirdi.

Antalya ve ilçelerinde 6 merkezde yapılan sınava giren 400 üzerindeki çocuk, erkek, kadın ve yaşlıdan oluşan aday, umre ödüllü sınav için ter döktü.

5 Umre ödülünün yanı sıra birbirinden farklı 2 bin çeşit hediyenin de verileceği Siyer Sınavı, saat 11.00'de başlayıp 12.40'ta sona erdi. Sınav dört kategoride yazılı test usulü ile yapıldı.

Sınavla ilgili açıklamada bulunan Peygamber Sevdalıları Vakfı Antalya Koordinatörü Osman Yıldırım, Siyer Sınavı'na Antalya'dan 400 üzerinde kişinin başvuru yapıp katılım gösterdiğini belirti.

Kenti, Peygamber ile tanıtmaya devam edeceklerini ifade eden Yıldırım, "Peygamberimizin hayatı ile ilgili sınavı Türkiye genelinde olduğu gibi Antalya'da da gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Antalya ve ilçeleriyle birlikte 6 noktada sınav merkezleri oluşturduk. Sınavımıza küçük, büyük, kadın, erkek yüzlerce kardeşimiz katıldı. Sıkıntısız bir şekilde sınavımızı gerçekleştirdik. Emeği geçen bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Bu çalışmalarımızı, Peygamberimizin hayatını, Anadolu illerine götürdüğümüz gibi Allah'ın izniyle turizm ile tanınan Antalya ilimizi de Peygamber ile tanıtmaya çalışmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle katılan bütün kardeşlerimizden Allah razı olsun. Başarılarının devamını Rabbimizden temenni ediyoruz." dedi.

Sınavla ilgili duygularını paylaşan çocuklar da Peygamber Efendimizin hayatını okuyup anlamanın kendilerine mutluluk verdiğini dile getirdiler.

Ayrıca Sivas ile Burdur'da da Siyer Sınavı gerçekleştirildi. Peygamber Sevdalıları Vakfı Sivas Koordinatörü Fuat Üzümcü ile Peygamber Sevdalıları Vakfı Burdur Koordinatörü Fadlullah Çelik, sınava katılım gösterip katkı sunan herkese teşekkür etti.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.