Ar-Ge reform paketi bilgilendirme toplantısı yapıldı

Ar-Ge reform paketi bilgilendirme toplantısı yapıldı

Batman’da sanayici ve işadamlarına yönelik Ar-Ge reform paketi tanıtım ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Ar-Ge Reform Paketi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı, Özel BOSB Bilim Teknik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firma yetkilileri ve Batman Üniversitesi öğretim görevlilerinin katılımıyla yapıldı.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda Ar-Ge Reform Paketi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı, Batman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Durmuş, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Adnan Selçuk Erginöz, KÜSİ İl Temsilcisi Yrd. Doç. Dr. Hakan Karakaya, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Ahmet Gergerli, Batman Üniversitesi Öğretim görevlileri ve Batman’daki sanayicilerin katılımıyla gerçekleşti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Batman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın Durmuş, Ar-Ge’nin önemi ve gerekliliği ile ilgili kısa bilgilendirmede bulundu. Durmuş, Ar-Ge ile ilgili yapılacak her türlü adımda bilgi desteği ve iş birlikteliği için Batman Üniversitesi olarak destek vereceklerini söyledi.

Daha sonra Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Sanayi ve Teknoloji Uzmanı Ahmet Gergerli tarafından Ar-Ge Reform Paketi Tanıtım ve Bilgilendirme sunumu yapıldı.

Karşılıklı soru-cevap bölümünün ardından toplantı sona erdi. (İLKHA) 









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.