Araban'da selde kaybolan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı

Araban'da selde kaybolan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı

Gaziantep’in Araban ilçesinde içinde bulundukları otomobilin yağmur nedeniyle taşan derenin sularına kapılması sonucu kaybolan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

Gaziantep’in Araban ilçesinde içinde bulundukları otomobilin yağmur nedeniyle taşan derenin sularına kapılması sonucu kaybolan 2 kişiden biri olan Zahir Gözüaçık'ın cesedine ulaşıldı.

Olay, cumartesi günü ilçeye 7 kilometre uzaklıktaki Çat Deresi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, yoğun yağışlar nedeniyle taşan Çat Deresi üzerindeki köprüden geçmeye çalışan Zahir Gözüaçık (25) ile Mehmet Hanifi Keser'in (33) içinde bulunduğu otomobil, sel sularına kapıldı.

İki arkadaş eve dönmeyince, yakınları durumu jandarmaya bildirdi. Bölgeye çok sayıda AFAD, UMKE, jandarma ve dalgıç polisler sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan çalışmada, Gözüaçık'a ait olan araç, çamura saplanmış halde bulundu. Gözüaçık ve Keser'in araçta olmadığını belirleyen ekipler, arama- kurtarma çalışma başlattı.

AFAD, UMKE, jandarma ve dalgıç polislerin havadan ve karadan yürüttüğü çalışmalarda, bu sabah otomobilin bulunduğu noktaya 20 kilometre uzaklıktaki Gümüşpınar Mahallesi yakınlarında Zahir Gözüaçık'ın cansız bedenine ulaşıldı. Dereden çıkarılan Gözüaçık'ın cenazesi otopsi işlemleri yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Keser'i arama çalışmaları ise devam ediyor.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler