Arabanın camını kırdılar, çalamadan kaçtılar

Arabanın camını kırdılar, çalamadan kaçtılar

Batman’da bir arabaya camını kırarak giren hırsızlar, fark edilmeleri üzerine ses sistemini çalamadan kaçtılar.

Batman merkezde gece saatlerinde bir arabaya camını kırarak giren hırsızlar, fark edilmeleri üzerine arabanın ses sistemini çalamadan kaçtılar.

Hırsızlık girişimi dün gece saatlerinde Aydınlıkevler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, park halindeki Mehmet Can Mikyas’a ait 07 FNA 72 plakalı otomobili gözüne kestiren kimliği belirsiz hırsızlar, arka camını kırdıkları otomobile girerek, ses sistemini çalmaya çalıştı. Hırsızlık olayını gören mahalle sakinlerini fark eden hırsızlar, aracın ses sistemini çalamadan kaçtı. Hırsızlık girişimi sonuçsuz kalırken, araçta ise maddi hasar oluştu.

Yaşanan durumu sabah saatlerinde çocuklarını okula bırakmak için otomobiline bindiği sırada fark eden Mehmet Can Mikyas, durumu hemen polise bildirdi. Mikyas, araçta herhangi bir şey çalınmaması üzerine şikâyetçi olmazken, hırsızlık girişimine ise tepki gösterdi.

Hırsızlık olaylarının her geçen gün arttığını söyleyen Mikyas, yetkililerin bunun önüne geçmesi gerektiğini belirtti. (M.Fatih Akgül - İLKHA)






 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler