Arınç'tan "Yeni Yetme" Yalçın Akdoğan'a Diyet Cevabı!

Arınç'tan "Yeni Yetme" Yalçın Akdoğan'a Diyet Cevabı!

Bülent Arınç, AK Parti Bursa 34. İl Danışma Meclisi toplantısında, "Liderimiz de bir gün ölecek Takdir-i ilahi. O yüzden davamız diyet borcu taşımaz. Ben dahil." dedi.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Merinos Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen Ak Parti Bursa 34. İl Danışma Meclisi Toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan Arınç, "Lidermiz de bir gün ölecek bu Takdir-i ilahi. İnsanları teskin etmemiz lazım. O yüzden bu dava kimseye diyet borcu taşımaz. Ben dahil." dedi.

"BİZİM DİYET BORCUMUZ YOK"

Toplantıda çarpıcı sözler sarf eden Arınç şunları söyledi:

"Birisi bir şey yazdı belki de bizi kastetti. "Bizim kimseye diyet borcumuz yok" diye yazdı.
Bizim de kimseye bir diyet borcumuz yok. Bizim Allah’a, ‘şükür’ borcumuz var. Fani şahıslara diyet borcumuz yok bizim. Ama millete karşı bir teşekkür borcumuz var. Bu millet hiç denemeden bizi seçti. Bizim arkamızda durdu. Biz kişiler üzerine inşa etmiyoruz."

"ALLAH GECİNDEN VERSİN..."

Arınç, "Cumhurbaşkanımız, “farz edin ki liderimiz öldü desinler” demişti. Allah gecinden versin ama takdiri ilahi bir gün geçekleşecek. İnsanları teskin etmemiz lazım. O yüzden bu dava kimseye diyet borcu taşımaz. Ben dahil." ifadelerini kullandı.

AKDOĞAN, "DİYET BORCUMUZ YOK" YAZMIŞTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başbakanlık döneminde danışmanlığını yapan ve son kabinde değişikliği ile Bakan olan Yalçın Akdoğan geçtiğimiz günlerde yazdığı köşe yazısında, "Erdoğan'a ve bu ideale karşı olan kimse biz ona karşı oluruz. Bu hareketin kimseye bir diyet borcu veya açık hesabı bulunmamaktadır" ifadelerini kullanmıştı.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.