Arkadaşı tarafından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

Arkadaşı tarafından bıçaklanan genç hayatını kaybetti

​Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 arkadaş arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi hayatını kaybetti.

Gaziantep'in Şehitkamil ilçesinde 2 arkadaş arasında bıçaklı kavga çıktı. Kavgada arkadaşı tarafından bıçaklanan genç hayatını kaybetti.

Olay, Şehitkamil ilçesi Çıksorut Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Kara aralarında husumet olan Hüseyin A, ile bir pastanede karşılaştı. Kara ile Hüseyin A, arasında, henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine bıçaklı kavgaya dönüşen kavgada Hüseyin A, Kara'yı çeşitli yerlerinden bıçakladı. Aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde kanlar içinde yere yığılan Kara, ağır yaralandı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye, ardından da Doktor Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kara, burada yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kara'nın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi.

Olay sonrası kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Öte yandan, kavga anı ise pastanenin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, simit almak için gelen Hüseyin A.'dan sonra Mehmet Kara'nın pastaneye girdiği görülüyor.

Kara'nın Hüseyin A.'ya sataşarak, tokat attığı ve Hüseyin A.'nın da ebinden çıkardığı bıçak ile kendisine saldırdığı, yaralı Kara'nın bıçaklandıktan sonra yere yığıldığı ve Hüseyin A.'nın ise bindiği motosikletle olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Güvenlik kamerası kayıtları, polis tarafından incelemeye alındı.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.