Askeri araç bir ailenin yok olmasına neden olacaktı

Askeri araç bir ailenin yok olmasına neden olacaktı

Cizre-İdil Karayolunda askeri aracın bilerek neden olduğu kaza anbean kameraya yansıdı.

Cizre-İdil Karayolunda sivil aracın sollama yapmasına ısrarla engel olmaya çalışan askeri araç, neredeyse bir ailenin yok olmasına neden olacaktı.

Cizre-İdil Karayolunda seyir halinde bulunan askeri konvoyun en arkasındaki aracı sollamaya çalışan otomobil, öndeki askeri aracın yolu kapatmaya çalışması sonucu kaza meydana geldi.

Arkadan gelen diğer araçlardaki sürücülerin cep telefonuyla kaydettikleri görüntülerde kaza anı anbean kameraya yansıyor.

Görgü tanıklarından edinilen bilgilere göre yaklaşık 10 kilometre boyunca önündeki askeri aracı sollamaya çalışan otomobil, son hamlesinde kaza geçirdi. Sollama esnasında askeri aracın bilerek yolu daralttığı kameraya yansırken, otomobilin mucura girdikten sonra askeri aracın önüne savrulduğu görülüyor. Yolun sağ şeridi tamamen boşken askeri aracın otomobilin sollama yapmaması için sol şeridi kapatmaya çalışmasına bir anlam verilemedi.

Otomobilde anne-baba ve 3 çocuğun bulunduğu öğrenilirken, Cizre-İdil Karayolu 10’uncu kilometresi Düzova (Hoser) köyü yakınlarında meydana gelen kazada can kaybının yaşanmaması sevindirdi. 

İLKHA’nın ulaştığı 7 Ağustos 2016 tarihinde yaşanan görüntülerdeki askeri aracın, neden içerisinde aile olan sivil otomobile uzun süre yol vermediği ve en nihayetinde kazaya neden olduğu ise merak ediliyor. (İLKHA)











HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.