​"AVM mağazalar zinciri yerel esnafımızı bitirmiştir"

​"AVM mağazalar zinciri yerel esnafımızı bitirmiştir"

​Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Zeyni Ayav, AVM mağazalar zincirinin yerel esnafı bitirdiğini ve bu haksızlığın acilen önlenmesi gerektiğini belirtti.

Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı Olağan Genel Kurul Toplantısı Yapıldı. Toplantıya katılan 344 esnafın oyunu alarak tekrar seçilen Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası başkanı Zeyni Ayav, seçimin ardından yaptığı konuşmada, AVM'lerin yerel esnafı bitirdiğini ve bu haksızlığın acilen önlenmesi gerektiğini ifade etti.

Kızıltepe Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı olağan genel kurulu ilçe Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda yapıldı.

Tek listeyle gidilen seçimde mevcut Başkan Zeynettin Ayav, güven tazeleyerek tekrar başkan seçildi.

2 bin 186 üyesi bulunan ve olağan toplantıya katılan 344 esnafın oyunu alan Ayav, kongrede yaptığı teşekkür konuşmasında esnafın sorunlarıyla ilgili açıklamalarda bulunarak, “İlçemizde AVM mağazalar zinciri yerel esnafımızı bitirmiştir. Haksız ve usulsüz rekabete maruz kalmaktadır. Her sokakta Ulusal düzeydeki AVM’ler neredeyse köyleri bile ele geçirmeye başlayacaktır. Bu haksızlığın acilen önlenmesi gerekmektedir.” diye konuştu. (Mehmet Aslan-İLKHA) 












 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.