​Avrasya Asansör Fuarı başladı

​Avrasya Asansör Fuarı başladı

Asansör, Yürüyen Merdiven Sanayi ve Teknolojileri Fuarı (Avrasya Asansör Fuarı), CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açtı.

İstanbul Fuarcılık organizasyonuyla Tüm Asansör Sanayici ve İş İnsanları Derneği (TASİAD) ve Asansör Sanayicileri federasyonu (ASFED) iş birliğinde düzenlenen ‘Avrasya Asansör Fuarı’ başladı.

Sektörün önde gelen 150 firma ve 300 markanın katılımı ile düzenlenen fuarda yeni ürünlerin sergilenmesinin yanı sıra ihracatın 1 milyar dolara yükseltilmesi hedefleniyor.

Aralarında Almanya, İspanya, Bulgaristan, Brezilya, Meksika, İran, Mısır, Katar, Cezayir, Fas, Ukrayna, Gürcistan, Pakistan’ın da bulunduğu 32 ülkeden gelecek alım heyetleri, katılımcı firmalarla görüşmeler yaparak yeni iş bağlantıları kuracak.   

Asansör kabininden otomatik kapı sistemlerine, elektronik aksamlarından güvenlik sistemleri ve aksesuarlarına kadar birçok ürünün görücüye çıktığı fuarda, asansörlerde periyodik bakım ve uygulamalar gibi konularda çeşitli seminerler de düzenlenecek.  

Üretici ve tedarikçiler bir araya geliyor 

Asansör sektörünün yeni tasarım ve hizmetlerinin sergilendiği katılımcı ve sektör alıcılarının iş bağlantılarını artıran Avrasya Asansör Fuarı, katılımcı firmalara geniş network imkânı sunuyor. Uluslararası olan Avrasya Asansör Fuarı, asansör sanayisinin rekabet ve marka gücünü göstereceği bir platform olarak öne çıkıyor. Fuar, sunduğu işbirliği fırsatlarıyla katılımcı firmaların ihracat hedeflerine ulaşmasına büyük katkılar sağlıyor. Türkiye’nin asansör alanında üretim ve tedarik üssü olmasını da sağlayan fuar, asansör ve yürüyen merdiven sanayinde ürün ve hizmet sağlayan firmalar arasındaki iş birliğini de güçlendiriyor.   

Özellikle son dönemde teknolojiye ayak uydurarak, üretim kalitesini artıran Türkiye, asansör sanayi, asansör üretimi ve yürüyen merdiven pazarının yurt dışına açılmasına oldukça önem veriyor. Türkiye’deki ihracat yapan sektörlerin içerisinde önemli yere sahip olan asansör sanayi, ulaşmak istedikleri ihracat oranlarına ise ‘Avrasya Asansör Fuarı’ ile ulaşmayı hedefliyor.  

Dünyanın sektör bazında en önemli fuarlarından biri olan ‘Avrasya Asansör Fuarı’ 23 Mart'a kadar devam edecek.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.