Avrupa İslam Alimleri Birliği’nden  3 aylar mesajı

Avrupa İslam Alimleri Birliği’nden 3 aylar mesajı

Avrupa ülkelerinde yaşayan alimlerin bir araya gelerek oluşturdukları Avrupa İslam Alimleri Birliği, mübarek 3 ayların başlaması münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Avrupa İslam Alimleri Birliği’nin, mübarek 3 ayların  başlaması nedeniyle yayınladığı  mesajda şu ifadelere yer verildi:  

“İçinde bulundurduğu mübarek gün ve geceler ile Ramazan ayı vesilesiyle mübarek üç ayların  günahlarımızın bağışlanmasına ve İslam aleminin içerisinde bulunduğu tefrika ve ihtilafların giderilmesine vesile olmasını Cenabı Allah'tan temenni ve niyaz ediyoruz. Cenabı Allah cümlemize hakkıyla bu aylardan istifade etmeyi nasip etsin.

Mübarek gün ve geceleri içerisinde barındırdığı bu üç aylara girerken, Diayarbakır'da İTTİHAD'ın tertip ettiği Kürdistan Alimleri toplantısı bu temennimizin yakın zamanda gerçekleşeceğine dair kuvvetli bir emmaresidir. İslam aleminin bu zor günlerinde yapılan bu toplantı, gönüllerimize su serpmiştir. Hayırlı işlerde öncülük yapan ve toplumu hayra kanalize etme noktasında Peygamber varisliği görevini en güzel şekilde ifa eden, başta çok değerli alım Seydamiz Molla Enver olmak üzere, tüm İTTİHAD camiasını bu organizesinden dolayı tebrik ediyoruz. 
Cenabı Allah, bu üç aylarda duaların kabul olunduğu gün ve geceler hürmetine İTTİHAD, camiasına ve müslüman halkımıza Allah rızası için yapılacak nice hayırlı amelleri yapmayı nasip etsin.”   (İLKHA)
     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler