Avrupa Kutlu Doğum Siyer Sınavı finali yapıldı

Avrupa Kutlu Doğum Siyer Sınavı finali yapıldı

Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Avrupa genelinde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Siyer Sınavı finali Hollanda'nın Lahey (Den Haag) kentinde yapıldı.

LAHEY - Avrupa Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından Avrupa genelinde organize edilen Kutlu Doğum Siyer Sınavı finali Hollanda’nın Lahey (Den Haag) kentinde saat 16.00’da Yunus Emre İslam Okulu’nda gerçekleşti.

 

Avrupa genelinde 38 dernek ve vakıf tarafından 6 Nisan günü değişik ülke ve merkezlerde gerçekleştirilen Kutlu Doğum Siyer Sınavında her ülkeden dereceye girenler final sınavı için Lahey’de bir araya geldi.

 

Siyer Soru Bankası isimli kitabın uzmanlık kısmından seçilen 30 sorunun sorulduğu final sınavında 16 kişi berabere kaldı. Kazananların belirlenmesi amacıyla daha önceden duyurulduğu gibi başka kaynaklardan elde edilen yedek sorular ile yeni bir sınav düzenlendi.

 

Final sınavında dereceye girerek Umre ziyareti ile ödüllendirilecek olan ilk 3 kişinin isimleri, 20 Nisan Pazar günü Lahey’de Avrupa Peygamber Sevdalıları ve

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.