Avrupa Yetim-Der Bursa'da yetimleri giydirdi

Avrupa Yetim-Der Bursa'da yetimleri giydirdi

Avrupa Yetim- Der Bursa'da Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği aracılığıyla 20 yetim ve yoksul çocuğu giydirerek onları sevindirdi.

BURSA – Avrupa Yetim- Der Bursa’da Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği aracılığıyla 20 yetim ve yoksul çocuğu giydirerek sevindirdi.

 

Uluslararası yardım faaliyetleri ile tanınan Avrupa merkezli Yetim-Der, Bursa’da 20 yetim ve fakir çocuğu giydirdi. Ramazan ayında yardımlarını hızlandıran Avrupa Yetim-Der, Türkiye’nin birçok ilinde de muhtaçların yüzünü güldürdü.

 

Avrupa Yetim Der’in yaptığı yardımları fakir ailelere ulaştıran Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği yetkilileri, yetim ve yoksul çocukları alışveriş yerlerine götürerek,  baştan aşağı giydirdi. Elbise  ve ayakkabı alan çocukların bayram öncesi sevinçleri görülmeye değerdi.

 

Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneğinin Genel sekreteri  Fethullah Özsoy yaptığı açıklamada, Ramazan ayı dolaysıyla Avrupa Yetim-Der’in aracılığıyla Bursa’da yapılan yardımları Bursa Umut Kervanı olarak gerçekleştirdiklerini söyledi.

 

Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası’nın Umut Kervanı Yardım Platformu’na üye bir dernek olduğunu hatırlatan Özsoy, “ Avrupa Yetim-Der’in aracılığıyla Bursa’da yoksul ailelerin 20 çocuğunu giydirmiş bulunuyoruz. Bu konuda yardımlarını esirgemeyen Avrupa’daki duyarlı gurbetçilerimize sizin aracılığınızla teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

Çocuklar ve aileleri, yaptığı yardımlardan dolayı Avrupa Yetim-Der’e ve Bursa Umut Kervanı Gıda Bankası Derneği’ne teşekkür ettiler. Avrupa Yetim-Der gönüllüleri ise, Türkiye’de yaptıkları yardım çalışmalarının devam edeceğini belirttiler. (Zeki Aras-İLKHA)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.