Avrupa Yetim-Der Filipinli Yetimleri sünnet ettirdi

Avrupa Yetim-Der Filipinli Yetimleri sünnet ettirdi

Filipinler’de Moro Müslümanlarının yaşadığı Mindanao adasında yetim ve muhtaçlara yönelik sünnet organizasyonu gerçekleştiren Avrupa Yetim-Der, onlarca Filipinli çocuğun sünnetini gerçekleştirdi.

Dünya’nın 52 ülkesinde fakir ve muhtaçlara yardım ulaştıran Avrupa Yetim-Der, yardım çalışmalarına devam ediyor.   

Türkiye, Filistin, Suriyeli mülteciler, Moğolistan, Filipinler, Balkan ülkeleri, Afrika ülkeleri ve Avrupa’ya sığınan mültecilere yönelik yaptığı yardımların yanı sıra Avrupa’dan 20 bin kilometre uzaklıktaki

Filipinler’de geçtiğimiz günlerde evsizlere hazır yemek ve gıda yardımıyla birlikte Su Kuyusu Açma projesini gerçekleştiren Avrupa Yetim-Der, şimdi de Filipinli onlarca yetim ve mağdur çocuğu sünnet ettirdi.

Avrupa Yetim-Der’in Güneydoğu Asya ülkesi Filipinler’e yönelik çalışmalarını değerlendiren kurumun Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, hayırseverlerin Avrupa Yetim-Der’e yaptıkları bağışlarla yetim, öksüz ve mağdurlara yönelik çalışmalarına devam ettiklerini vurguladı.

1 Yetimin Sünnet bedeli 15 Euro

Ateş, Filipinler’de daha önce yürüttükleri yardım çalışmalarına bir yenisini eklediklerini, onlarca yetim ve mağdur çocuğu sünnet ettirerek çalışmalarını sürdürdüklerini, hayırseverlerin yapacakları bağışlarla sünnet projesinin devam edeceğini söyledi. Ateş, Filipinler’de bir kişinin sünnet masraflarının 15 Euro’ya tekabül ettiğini belirterek hayırseverlerden sünnet kampanyasına destek vermeleri çağrısında bulundu.

İLKHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.