Avrupa Yetim-Der Gazze'de yardım çalışmalarına başladı

Avrupa Yetim-Der Gazze'de yardım çalışmalarına başladı

Siyonist işgalcilerin ablukası altındaki Gazze'de Ramazan ayının çok zor şartlar altında geçerken, Avrupa Yetim-Der tarafından Gazze'ye temel gıda malzemeleri ulaştırıldı.

Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim-Der büyük zorluklar içerisinde Ramazan ayını geçiren Gazze halkına yönelik yardım çalışmalarına devam ediyor.

İşgal rejimim uyguladığı abluka nedeniyle en temel ihtiyaçlarını dahi gidermekte ciddi sıkıntılar yaşayan Gazze halkına, bir yardımda Avrupa Yetim-Der tarafından ulaştırıldı.

Gerek Gazze halkına gerekse dünyanın farklı ülkelerinde insani yardım çalışmaları yürüten Avrupa Yetim-Der’in, yardım ulaştırırken önceliği yetim ve öksüzler olurken ihtiyaç sahipleri ve mağdurlarda unutulmuyor.

Ramazan ayı boyunca Türkiye başta olmak üzere birçok ülke de yardım faaliyetlerini yürüttüklerini belirten Avrupa Yetim-Der Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, Gazze halkına ulaştırılan yardımların hayırseverlerin yaptığı bağışlarla gerçekleştiğini belirterek daha çok yardım ulaştırılabilmesi için daha iyi imkânların olması gerektiğini söyledi.

Kurum olarak geçtiğimiz yıllarda Gazze halkına yönelik gıda, iftar, kırtasiye, kurban, yetim çocuklarla dayanışma günü gibi çeşitli faaliyetleri gerçekleştirdiklerini ifade eden Ateş, Gazze’ye yönelik insani yardım faaliyetlerinin sürdürüleceğini belirtti. (Hamza Korkut – İLKHA)
























 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler