Avrupa Yetim-Der Gazzeli yetimlere ulaştı

Avrupa Yetim-Der Gazzeli yetimlere ulaştı

2015 Ramazan ayı döneminde binlerce yetim öksüz ve ihtiyaç sahibine ulaşan Avrupa Yetim-Der, Gazze’deki yetim ve ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.

Dünya’nın dört farklı noktalarında yardım faaliyetlerini aralıksız sürdüren Avrupa Yetim-Der, Gazze’de daha önce yaptığı insani yardım çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, savaş mağduru Yetim, Öksüz ve ihtiyaç sahiplerine gıda yardımında bulundu.

Hayırseverlerin bağışladıkları, sadaka, fitre, infak ve zekâtları, hak sahiplerine zamanında, onurlarını rencide etmeden ve uluslararası organizasyon tecrübesiyle ulaştıran Avrupa Yetim-Der’in Ramazan boyunca Dünya’nın farklı bölgelerinde yardımlarını sürdüreceği bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Avrupa Yetim-Der Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, Türkiye’de, Balkanlar’da, Filistin’de ve Afrika’nın farklı bölgelerinde yaşayan yetim, öksüz ve ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlara vesile olan hayır sahiplerine teşekkür ederek, daha çok ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.  (Hamza Korkut – İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.