Avrupa Yetim-Der Karlıova’da yardım dağıttı

Avrupa Yetim-Der Karlıova’da yardım dağıttı

Merkezi Almanya’da olan Avrupa Yetim-Der Bingöl’ün Karlıova ilçesinde muhtaç ailelere yardımda bulundu.

Almanya’da 2011 yılından kurulan ve kurulduğundan buyana dünyanın birçok ülkesinde yardım faaliyetinde bulunan Avrupa Yetim-Der, her yıl olduğu gibi bu yıl da Karlıova ilçesinde bulunan muhtaç aileleri unutmadı.

Karlıova’da faaliyet gösteren Karlıova Eğitim Sağlık Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Kar-Der) aracılığı ile önceden tespit edilen ve muhtaç ailelere alışveriş   çekleri teslim edildi. Avrupa Yetim-Der’in göndermiş olduğu 30 adet hediye çeki Karlıova ilçe merkezinde bulunan muhtaç ailelere verildi.

Avrupa Yetim-Der’in Türkiye temsilcisi Nurullah Günaydın yaptığı açıklamada, “Gücümüzün yetebileceği kadarıyla yardımlarımızı yapmaya devam ediyoruz. Karlıova ilçesinde gönül isterdi ki bütün kapıları çalıp herkese koli verelim ama, yardımlarımız sadece burayla sınırlı değil. Türkiye’de birçok İl, İlçe ve köylerde yardımlarımız olduğu gibi, bazı ülkelerde de yardım faaliyetlerimiz vardır. Zengin ile fakir arasında yaptığımız bu köprü görevinde fakir ailelerin derdine derman olabilmemiz için elimizden gelen tüm gayretleri sarf ediyoruz” dedi. (İLKHA)

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.