Avrupa Yetim-Der Kenyalı yetimleri sevindirdi

Avrupa Yetim-Der Kenyalı yetimleri sevindirdi

​Avrupa Yetim-Der, "Yetim Giydirme Kampanyası" kapsamında, Doğu Afrika ülkesi Kenya’daki yetimhanelerde yaşayan çocukların yüzlerini güldürdü.

Uluslararası İnsani Yardım Kuruluşu Avrupa Yetim-Der, "Yetim Giydirme Kampanyası" kapsamında, Kurban Bayramı öncesi Afrikalı Yetimler için binlerce kilometre öteden gelerek Doğu Afrika ülkesi Kenya’daki yetimhanelerde yaşayan çocukların yüzlerini güldürdü.

Afrika’nın farklı ülkelerinde birçok yardım organizasyonuna imza atan Avrupa Yetim-Der, Kenya’da gerçekleştirdiği onlarca yardım faaliyetine bir yenisini daha ekledi. 2017 yılı Kurban bayramı öncesinde Garissa şehrinde yaşayan yetim çocuklara ulaşmayı başararak yetimlere bayramlık elbise giydirdi.

Garissalı yetim çocuklara bayram öncesi elbise yardımı yapılmasından dolayı büyük bir memnuniyet ve sevinç duyduklarını belirten yetim aileleri, Avrupa Yetim-Der’e teşekkür ederek duada bulundu.

Konuyla ilgili açıklamada yapan Avrupa Yetim-Der gönüllü temsilcisi Cahit Ateş, Avrupa genelinde ve Türkiye’den hayırseverlerin “Yetim Giydirme” kampanyası dahilinde yaptıkları bağışlarla Afrika kıtasında yetimleri giydirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Ateş, bayram öncesi yetimleri giydirirken bayramda da yapacakları kurban yardımlarıyla bir nebze de olsa Kenyalı yetimlere el uzatmanın mutluluğunu yaşayacaklarını ifade etti.

İLKHA






















 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.