Avrupa Yetim Der Ramazan’da binlerce aileye ulaştı

Avrupa Yetim Der Ramazan’da binlerce aileye ulaştı

Merkezi Almanya’da bulunan Avrupa Yetim Der, Ramazan ayında binlerce aileye ulaştıklarını belirterek kendilerine bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Türkiye ve dünyanın birçok yerinde yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak çeşitli yardımlarda bulunan Avrupa Yetim Der, Ramazan ayı 2015 yılı programı dahilinde, binlerce aileye ulaştıklarını açıklayarak kendilerine bağışta bulunan hayırseverlere teşekkür etti.

Türkiye, Filistin, Balkan ülkeleri, Avrupa ve Afrika’da binlerce aileye yardım eli uzattıklarını ifade eden Avrupa Yetim Der Genel Başkanı Hüseyin Ateş, nakit, gıda paketi, yetim giyindirme ve iftar yemeği şeklinde Ramazan boyunca yapılan yardımlarda binlerce yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi insana ulaştıklarını belirtti.

Türkiye’de de yüzlerce yetimin giydirilmesine aracı olduklarını söyleyen Ateş, Filistin’de de gerek nakdi, gerek gıda gerekse iftar yemeği ile binlerce aileye destek olduklarını vurguladı.

Yapılan yardımların fedakar ve gayretli çalışmaların neticesinde Allah’ın yardımıyla gerçekleştiğine dikkat çeken Ateş, bu yardımların yapılabilmesi için gece gündüz gayret sarfeden gönüllü temsilciler ve yardımları yapan hayırseverlere teşekkür etti.

Ateş, son olarak Avrupa Yetim Der’e bağışta bulunan hayırseverlerin yaptıkları bağışların Allah (cc) nezdinde kabul olunması için duada bulundu.  (Hamza Korkut – İLKHA)





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.