Avrupa Yetim-Der Suriyeli aileye sahip çıktı

Avrupa Yetim-Der Suriyeli aileye sahip çıktı

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Batman'a yerleşen ve çok zor şartlarda yaşam mücadelesi veren Suriyeli aileye, Avrupa Yetim-Der yardım elini uzattı.

Dünyanın birçok ülkesinde yetim, fakir ve muhtaçlara yardımda bulunan Avrupa Yetim-Der, Batman'da "Suriyeli aile zor şartlarda yaşam mücadelesi veriyor" haberimiz üzerine harekete geçti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Avrupa Yetim-Der Türkiye Temsilcisi M.Nurullah Günaydın, "Bu mağdur ailemizin mağduriyetini sizlerin aracığıyla öğrendik. Bu ailenin haberini okuduktan hemen sonra bizzat kendim aileyi yerinde tespit ettim. Sizlerin de belirtmiş olduğunuz gibi soba, yakacak, tüp, battaniye vb. gibi eşyaların eksik olduğunu tespit ettikten sonra genel merkezimizle irtibata geçtik." dedi.

Günaydın, “Avrupa’dan bir hayırsever bu aileye alınacak olan malzemelerin masraflarını karşıladı. Biz de gerekli olan tüp, soba ve gereçleri, gıda, battaniye 4 çuval odun, ev eşyası ve 200 TL nakdi yardımları hazırladık ve aileye teslim ettik. Emeği geçen herkes ten Allah razı olsun.” şeklinde konuştu. (M.Sait Çelik İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler