Avrupa Yetim Eli Nijerya'da ihtiyaç sahibi çocukları giyindirdi

Avrupa Yetim Eli Nijerya'da ihtiyaç sahibi çocukları giyindirdi

​Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Afrika'nın Nijerya ülkesinde ihtiyaç sahibi çocukları giyindirdi.

Dünyanın birçok ülkesinde yetim ve muhtaçlara yardım elini uzatan uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, ramazan ayı yardım çalışmaları kapsamında Afrika'da bulunan Nijerya ülkesinin Lagos şehrinde ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık giyim yardımında bulundu.   

Yapılan bağışlar neticesinde yardım faaliyetlerini sürdüren Avrupa Yetim Eli, hayırlı çalışmalarının Nijerya'da da devam edeceğini belirtti.  

Yapılan giyim yardımı ile ilgili İLKHA muhabirine konuşan Avrupa Yetim Eli Köln Temsilcisi Cahit Ataş, hayırseverlerin katkılarıyla toplanan bağışlarla Lagos'ta ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına umut olduklarını söyledi.

Ataş, "Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli olarak 2019 ramazan ayı programı dâhilinde Afrika'nın Nijerya ülkesine geldik. Burada hayırseverlerimizin bağışlarıyla yetim ve ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık giyim yardımı yaptık. Çocuklarımızı burada giyindirdik. Yapmış olduğunuz yardımları Rabbim kabul etsin. Allah-u Teâlâ birinize bin katsın inşallah. Avrupa Yetim Eli olarak ramazan ayı içerisinde Afrika ülkesine gelerek yardımlarınızı yerine ulaştırıyoruz. Bu ilk günümüz, daha buradayız, yardımlarınızı bekliyoruz." dedi.  

Özellikle Avrupa'daki genelde de tüm dünyadaki hayırseverlerin desteklerini beklediklerini söyleyen Ataş, hayırseverlerin yapacakları yardımlar için; www.avrupayetimeli.com adresindenulaşarak bağış yapabileceğini aktardı.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.