Avrupa Yetim Eli yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Avrupa Yetim Eli yardım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Ramazan ayı münasebetiyle dünyanın farklı yerlerinde yardım çalışmalarını aralıksız sürdüren Avrupa Yetim Eli, Türkiye'deki yardım çalışmalarını da devam ettiriyor.

Afrika, Asya, Türkiye, Filistin ve Balkanlar'da yardım çalışmalarını sürdüren Uluslararası Avrupa Yetim Eli, mağdur ve muhtaçlara ulaşmaya devam ediyor. Avrupa Yetim Eli, bu defa Ankara'nın Haymana ilçesine bağlı köylere giderek önceden tespit ettiği muhtaç ailelere yardım ulaştırdı.

Yaptıkları yardım çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Avrupa Yetim Eli, Türkiye Koordinatörü Mehmet Nurullah Günaydın, ''Ramazan'da Yardımlarınız Bereketlensin" şiarıyla çıktığımız bu yolculukta hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmak maksadıyla hususen Ramazan ayında yardımlarını genele yayarak ihtiyaç sahiplerine rahat bir şekilde iftar açabilmeleri için yardım paketlerini ulaştırmayı hedefliyoruz. Bugün sadece burada değil, dünyanın dört bir tarafında olmak üzere ihtiyaç sahipleri, yetim ve mağdur ailelere giyecek, sağlık hizmeti, kuru gıda ve kırmızı et ulaştırmaya başlamış bulunuyoruz.  Bu yardım faaliyetlerimizle yetime, muhtaca, mağdura uzanan 'Yetim Eli' olmayı hedefliyoruz." dedi.

Günaydın, Avrupa Yetim Eli olarak Ramazan ayı boyunca hayırseverlerin bağışlamış oldukları yardımları Afrika, Asya, Türkiye, Filistin ve Balkanlar ülkelerinde yetim ve ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam edeceklerini söyledi.

İLKHA

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.