Avrupa'da "Yetimlerle Dayanışma Gecesi" düzenlenecek

Avrupa'da "Yetimlerle Dayanışma Gecesi" düzenlenecek

Dünya'nın farklı coğrafyalarında yaşayan yetim ve mağdurlara yönelik insani yardım faaliyetleri ile tanınan Avrupa Yetim-Der, Avrupa genelinde yaşayan hayırseverlere hitap edecek "Yetimlerle Dayanışma Gecesi" programını 24 Aralık'ta gerçekleştirecek.

Yetim, öksüz ve muhtaçların temel ihtiyaçlarını karşılayacak yardımlarda bulunan Avrupa Yetim-Der, Almanya'nın Frankfurt şehrinde Yetimlerle Dayanışma Gecesi programı düzenleyecek.

İlahi ses sanatçıları ve yazarların konuk olacağı Yetimlerle Dayanışma Gecesinde, elde edilecek tüm gelirlerin kimsesiz, yetim ve yardıma muhtaçlar yararına kullanılacağı bildirildi.

"Avrupa'da yaşayan tüm hayırseverler davetli"

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Avrupa Yetim-Der Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, "Avrupa Yetim-Der olarak 24 Aralık 2017 Pazar günü Almanya Frankfurt yakınlarında düzenleyeceğimiz Yetimlerle Dayanışma Programına Avrupa'daki tüm hayırseverleri ailece davet ediyoruz." dedi.

Yetimlerle Dayanışma Gecesi programına gündüz saat 12.00'de açılacak kermes ile başlayacaklarını söyleyen Ateş, programa ilahi sanatçıları Umut Mürare, Hasan Dursun, M. Ali Oğuz, Mahfuz Aktekin, Geefhow ve Avrupa'daki birçok ilahi grubu ila Dünya Kur'an-ı Kerim okuma birincisi Hassan Sadıki'nin katılacağını, programda ayrıca tiyatro gösteriminin olacağını belirtirken, semazenlerin de programa iştirak edeceğini ifade etti.

Bu programdan elde edilecek gelir ile başta yetim ve öksüzler olmak üzere, Avrupa'ya sığınan mültecilere, Asya, Filistin, Türkiye ve Afrika'da mağdur durumda olan yetimlere yardımlar yapılacağını belirten Ateş, "Yetimlerle dayanışma etkinliğine katılacak olan hayırseverlere hem maddi hem manevi bir program sunmayı hedefliyoruz. Avrupa'da yaşayan hayırseverlerin bu programa desteklerini bekliyoruz. Katkıda bulunacak olan herkese şimdiden teşekkürlerimizi sunuyoruz." ifadelerini kullandı.

24 Aralık Pazar akşamı saat 15.00'te başlayacak Yetimlerle Dayanışma Gecesi için ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin 0049 157 739 758 18 numaralı telefona ulaşabilecekleri belirtildi. Etkinliğin yapılacağı yer, Messecenter Rhein-Mein Ardek Düğün Salonu, Robert-Bosch-Straße 5-7, 56179 Hofheim-Wallau (Almanya) olarak kaydedildi. 

İLKHA




 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.